Hry

Torment: Tides of Numenera - návrat hernej legendy

Tornemnt: Tides of Numenera už stihol zožať množstvo kritiky i úspechu. Rozhodli sme sa mu na zúbok pozrieť aj my. Je hra len remaster pôvodného Planescape: Torment alebo ide o ďalší kvalitný prírastok?

Recenzia: Horizon Zero Dawn - hra, ktorú budú pcčkári závidieť

Horizon Zero Dawn je najočakávanejší titul pre konzoly PlayStation 4 minimálne pre tento rok. Už v tejto chvíli (pár dní po vydaní) sa podarilo predať takmer 2,7 milióna kópií. Vydavateľ hry sľuboval perfektnú grafiku a hrateľnosť, podarilo sa mu to?

21.3.2017 | Hry | Ján Kisty | 1 komentár

Nioh - špičková samurajská hra, pri ktorej budete nariekať

Prakticky z čistého neba bez veľkého „hype“ uviedla spoločnosť Team Ninja hru Nioh. Spoločnosť už má skúsenosti s podobnými hrami, tak všetci boli zvedaví, či sa podarí aj teraz vydať dobrý titul. Hneď na úvod naznačím, že titul sa podaril na výbornú a spolu s očakávaným Horizon Zero Dawn môže útočiť na titul hra roka 2017 pre PlayStation.

19.2.2017 | Hry | Ján Kisty | Žiaden komentár

Battlefield 1 - späť do vojny a k základom

Keď pred 14 rokmi predstavili prvý Battlefield (1942), hra zožala úspech, kde sa dalo. Pôvodné dobrodružstvo dostávalo za radom ocenenia. Hra mala úplne všetko, veľké množstvo zbraní, tanky, množstvo lietadiel, či lode (dokonca lietadlové). Hra zaviedla 4 hlavné triedy jednotiek, ktoré sú tu s malými zmenami dodnes. Vtedy výborný singleplayer dopĺňal aj výborný multiplayer pre 64 hráčov.

18.11.2016 | Hry | Ján Kisty | 5 komentárov

RECENZIA: MAFIA III - keď umiera herný skvost

Vítam vás v prvej hernej recenzii (po dlhej dobe) u nás. V budúcnosti sa dúfam môžeme tešiť na občasné recenzie herných titulov, najčastejšie AAA-čkových. Vzhľadom na to, že herných recenzií je u nás veľa, zameriame sa na hardvérový rozbor hier. Žiaľ, nie v tejto recenzii. Tesne po dohraní hry mi totiž vypovedala službu úplne nová herná zostava, ktorú si ale napriek tomu skrátene na konci predstavíme.

13.10.2016 | Hry | Ján Kisty | 24 komentárov

Ako herný priemysel učí hráčov gamblingu …

O čom bude dnešný článok? Bude o nákupoch v našich obľúbených hrách. 

14.9.2016 | Hry | Michal Grác | 4 komentáre

MOBA hry a ich prekliata komunita …

Ruku na srdce, kto z nás neokúsil kúzlo MOBA hier? Tieto hry sú špecifické všeobecne širokým záujmom vďaka svojej jednoduchosti a dostupnosti. Hry sú však také jednoduché, že sú až extrémne zložité.

29.8.2016 | Hry | Michal Grác | 14 komentárov

Vyskúšal som beta verziu World of Warships

World of Warships je fanúšikmi žánru dlho očakávaná námorná MMO od Wargaming.net. V marci sa dostala do uzatvoreného beta testovania, vďaka čomu som dostal príležitosť si ju vyskúšať...

28.4.2015 | Hry | Matej Koleják | 3 komentáre

Forza Horizon 2 - Poctivé závody pre každého!

V dnešnom článku sa budem venovať recenzii len pár dní starej hry pre nextgen konzolu Xbox One. 

8.10.2014 | Hry | Michal Grác | 11 komentárov

Hrali sme Titanfall beta

Budúci štvrtok (13. marca) bude v Európe oficiálne predstavený Titanfall – kombinácia Mechwarrior a Mirror’s Edge v jednej hre. Tvorcovia chcú hrou výrazne zamiešať karty na poli online strielačiek. Vyskúšali sme beta verziu a odpovieme Vám, koľko potenciálu má hra naozaj...

TOPlist