Hry

Uncharted 4: The Lost Legacy - keď vymeníte hlavného hrdinu

Uncharted Lost Legacy ako samostatné DLC a dokonca bez Nathana Drake? Vedeli ste si to predstaviť? My totiž nie. Vyšlo to alebo mala spoločnosť Naughty Dog staviť na istotu?

6.11.2017 | Hry | Ján Kisty | Žiaden komentár

Micro Machines World Series - keď umierajú legendárne angličáky

"Angličáky" zrejme zbieral každý. V roku 1991 prišli v CODEMASTERS s myšlienkou pretransformovať ich do hry, z čoho sa následne vykľula slušná závodná séria. Po vyše desaťročí sa legendárny titul pokúsili oživiť. Ako dopadol?

22.10.2017 | Hry | Ján Kisty | Žiaden komentár

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy alebo keď je Crash späť

Hrali sme najnovšieho – remastrovaného Crasha Bandicoon N.SANE TRILOGY. Je tak dobrý ako starý?

11.7.2017 | Hry | Ján Kisty | Žiaden komentár

Lego City Undercover - GTA San Andreas z LEGO stavebnice

Čo vám napadne ako prvé keď sa povie Lego? Teraz nehovoríme o stavebnici ale o sérií hier, ktoré začali úspešnou trilógiou Star Wars. Lego-hry sa za niekoľko rokov značne vylepšili. Pripomíname, že prvé LEGO hry nemali dabing, to už je dávno minulosťou. Čo hrám nikdy nechýbalo je vtipnosť a výborný humor. To nechýba ani poslednej Lego hre pre PC – Lego City Undercover.

Torment: Tides of Numenera - návrat hernej legendy

Tornemnt: Tides of Numenera už stihol zožať množstvo kritiky i úspechu. Rozhodli sme sa mu na zúbok pozrieť aj my. Je hra len remaster pôvodného Planescape: Torment alebo ide o ďalší kvalitný prírastok?

Recenzia: Horizon Zero Dawn - hra, ktorú budú pcčkári závidieť

Horizon Zero Dawn je najočakávanejší titul pre konzoly PlayStation 4 minimálne pre tento rok. Už v tejto chvíli (pár dní po vydaní) sa podarilo predať takmer 2,7 milióna kópií. Vydavateľ hry sľuboval perfektnú grafiku a hrateľnosť, podarilo sa mu to?

21.3.2017 | Hry | Ján Kisty | 1 komentár

Nioh - špičková samurajská hra, pri ktorej budete nariekať

Prakticky z čistého neba bez veľkého „hype“ uviedla spoločnosť Team Ninja hru Nioh. Spoločnosť už má skúsenosti s podobnými hrami, tak všetci boli zvedaví, či sa podarí aj teraz vydať dobrý titul. Hneď na úvod naznačím, že titul sa podaril na výbornú a spolu s očakávaným Horizon Zero Dawn môže útočiť na titul hra roka 2017 pre PlayStation.

19.2.2017 | Hry | Ján Kisty | Žiaden komentár

Battlefield 1 - späť do vojny a k základom

Keď pred 14 rokmi predstavili prvý Battlefield (1942), hra zožala úspech, kde sa dalo. Pôvodné dobrodružstvo dostávalo za radom ocenenia. Hra mala úplne všetko, veľké množstvo zbraní, tanky, množstvo lietadiel, či lode (dokonca lietadlové). Hra zaviedla 4 hlavné triedy jednotiek, ktoré sú tu s malými zmenami dodnes. Vtedy výborný singleplayer dopĺňal aj výborný multiplayer pre 64 hráčov.

18.11.2016 | Hry | Ján Kisty | 5 komentárov

RECENZIA: MAFIA III - keď umiera herný skvost

Vítam vás v prvej hernej recenzii (po dlhej dobe) u nás. V budúcnosti sa dúfam môžeme tešiť na občasné recenzie herných titulov, najčastejšie AAA-čkových. Vzhľadom na to, že herných recenzií je u nás veľa, zameriame sa na hardvérový rozbor hier. Žiaľ, nie v tejto recenzii. Tesne po dohraní hry mi totiž vypovedala službu úplne nová herná zostava, ktorú si ale napriek tomu skrátene na konci predstavíme.

13.10.2016 | Hry | Ján Kisty | 24 komentárov

Ako herný priemysel učí hráčov gamblingu …

O čom bude dnešný článok? Bude o nákupoch v našich obľúbených hrách. 

14.9.2016 | Hry | Michal Grác | 4 komentáre
TOPlist