Šéf Apple: Budúce iPhony budú mať veci, bez ktorých nemôžete žiť

 
Šéf spoločnosti Apple, Tim Cook, naznačil, že nadchádzajúce iPhone-y prinesú také funkcie, bez ktorých sa nezaobídeme.

Všetci dobre vieme, že aj túto jeseň dorazia na trh nové iPhone-y, pravdepodobne s označením iPhone 7 resp. iPhone 7 Plus. V nedávnom rozhovore pre CNBC prezradil CEO Apple Tim Cook, že nasledujúce iPhone-y prinesú také výrazne novinky, že presvedčia aj majiteľov súčasných iPhone-ov k upgrade.
 
„Máme v pláne veľké inovácie ako nové iPhone-y, ktoré vás a iných ľudí, ktorí majú súčasné iPhone-y namotivujú aby prešli na nové iPhone-y. Dáme vám veci, bez ktorých nemôžete žiť, o ktorých ani neviete dnes, že ich potrebujete... Obzriete sa späť a budete sa sami seba pýtať ako som mohol žiť bez tohto?“, vyjadril sa Tim Cook v rozhovore.
 
Cook však samozrejme neprezradil čím zázračným a neodolateľným by nové iPhone-y mali disponovať. V zákulisí sa hovorí o duálnom fotoaparáte či stereo reproduktoroch, to však ťažko považovať za „must-have“ záležitosti zvlášť keď ich ponúka aj konkurencia. Zaujímavejšou by bola možnosť bezdrôtového nabíjania smartfónu na diaľku, ktorou by údajne nové iPhone-y mali disponovať.
 
Reči Cooka však možno pôsobia iba ako upokojenie pre investorov a burzu nakoľko po nedávnych finančných výsledkoch, v ktorých sa ukázalo, že predaje iPhone-ov klesli je spoločnosť pod väčším drobnohľadom z Wall Street. Predaje iPhone-ov klesli najmä Číne, Cook však tvrdí, že ide o všeobecný problém a aj ostatní výrobcovia smartfónov zaznamenali pokles.
 
 
Komentáre (12)
GABO
"Dáme vám veci, bez ktorých nemôžete žiť, o ktorých ani neviete dnes, že ich potrebujete"... Pán Cook mal víkend s Dr. Dre a Snoop Dog-om ? Ak by som bol príliš sprostý (čo v tomto prípade asi budem) tipujem, že pán Cook integruje do iPhone tzv. iUrinal a podobné veci, bez ktorých naozaj žiť nemôžeme ....
Dr.80
nejaku takuto sprostost mozu len hlavy apple vypotit :D
Dezo
Bude sa dat nimi vytriet prdel alebo zahasit cigareta? Mmnt. To sa da uz dnes :D
stiv
Mne staci vacsia baterka oproti sucasnosti, asi som skromny.
Robo7
V USA určite zaujme a priláka na vianočné nákupy kopu amíkov , ale inde spotrebitelia aj premýšľajú :-) čo môže znamenať ďalší pokles výroby. Nakoniec obávať sa o zisk nemusí marže sú naozaj kráľovské , bude z čoho zaplatiť súkromnú cestu na Mars :-)
matt55
Zeby si konecne uvedomili ze 1334*750 patri do roku 2012?
Okolosediaci
nooo ... AŽ ten krám bude mať v sebe ČISTIČKU VODY, aby som na tripe nemusel vláčiť 4 fľaše so sebou, ZAPAĽOVAČ na založenie ohňa v daždi, NOŽ s 10 cm čepeľou, SADU RYBÁRSKYCH HÁČIKOV s 20m vlasca - TAK AŽ POTOM bez neho nebudem môcť žiť :-D
Mučo Mačo
potok
omega8
Bude sa prehrievať tak, že sa s ním bude dať založiť oheň, alebo aspoň uvariť vajíčko ? :)
Kalo
Bohužiaľ, Snapdragon 820 tam nebude :D
jk2
Vidím, že ako im klesajú predaje tak sa rozhodli diverzifikovať zdroje a snažia sa predávať zábavu :-))). Fakt som sa pobavil. Len sa divím že ma za to neskásli :-). Pekný nezmysel hodný firmy Apple. Ale,ak mi budúci Apple urobí fajné bryndzové halušky, alebo napečie fajné pečené buchty bez ktorých nemôžem žiť, tak......možno začnem o jeho kúpe uvažovať. Želám veľa štastia :-)). P.S.: Možno by stačilo aj jablkové pyré :-))).
tibmattm
Ako to ze bez tych SUPER DUPER VECI mozem zit teraz?!
Pridať nový komentár
TOPlist