Google má nové logo!

Keď Google predstavil plán na začatie reštrukturalizácie do novej spoločnosti Alphabet. Do ktorého budú zahrnuté vyhľadávacie a mapové služby a server YouTube a šéfom bude zakladateľ firmy Larry Page. Vedeli sme, že tento plán bude znamenať určité zmeny, ale nikoho by nenapadlo, že zmenou prejde aj logo. Nie je to však prvýkrát! Logo prešlo určitým vývojom.

 
 

Ak si otvoríte stránku vyhľadávača Google, zistíte, že tam nie je len nové logo, ale celá rada nových vecí. Zmenené sú aj niektoré logá Google produktov ako napríklad Google+. 

 
 

Nové logo vyzerá viac uhladené a jednoduchšie a to vďaka novému fontu. Niektorí si možno túto zmenu nevšimnú ale Google vo forme animácie ukáže zmenu po navšteve google.com. Zmena nastala aj s logom aplikácie "Google vyhľadávač". Z modrej ikony na peknú farebnú v inom dizajne. Podobne prešlo zmenou tlačidlo pre hlasové vyhľadávanie.

Porovnanie zmien

Tento nový redizajn je z hľadiska použitia veľmi dobrý. Zvlášť čitateľnosť tohto nového fontu je lepšia na malých displejoch a smart hodinkách.

Ako sa vám páčia nové logá?

Komentáre (1)
BiGTomEE
"Nové logo vyzerá dobre a ladí s používateľským rozhraním, ktorý bol nedávno zavedení v Android OS. " Plspls, fixnite to. Vybije to oči.
Pridať nový komentár
TOPlist