Dota 2 prekonala vlastný rekord v celkovej výhre

 
$18 429 613. To je suma, ktorú sa minulý rok podarilo vyzbierať na turnaj The International v hre Dota 2. Tento rok sa už túto sumu podarilo prekonať a to zostávajú ešte 2 týždne do začiatku turnaja.

Stránka pre Dota 2 turnaj aktuálne v čase písania tejto novinky hlási $18 618 945 pre celkovú výhru. Minuloročný rekord bol tak prekonaný už o takmer $200 000 a to do začiatku turnaja zostávajú ešte 2 týždne. Ide zároveň o celkový rekord v eSporte, ktorý nedosiahla zatiaľ žiadna iná hra čo z turnaja v Dota 2 robí lukratívnu záležitosť. Podarí sa prekonať magickú hranicu $20 miliónov? Valve má k zbierke zaujímavý prístup nakoľko prvého $1,6 milióna daruje do turnaja samotné štúdio.
 
 
Zvyšok sa vyzbiera z predaja rôznych predmetov, Battle Passov a lístkov. Lístky na podujatie sa začali predávať ešte v apríli. Na výber sú lístky za $75, ktorými si zabezpečíte účasť na prvých 4 dňoch turnaja vrátane otváracieho turnaja. Ak sa chcete zúčastniť aj finále musíte si zakúpiť 100-dolárový lístok. Zdarma je možné turnaj sledovať iba zvonku mimo budovy KeyArena v Seattli, v ktorej sa turnaj bude odohrávať.
 
Medzinárodný Dota 2 turnaj začína 8. augusta a prebiehať bude do 13. augusta.
 
Zdroj: techspot
 
Komentáre (1)
passco
Vedieť tak dobre hrať, tak je to motivačné ísť do toho
Pridať nový komentár
TOPlist