Zvlhčovač vzduchu s marihuanou

 
CannaCloud je zvlhčovač vzduchu, ktorého náplň tvorí marihuana.

Legalizácia marihuany je pálčivou otázkou vo viacerých krajinách a jednu z nich je aj Massachusetts. O zlegalizovaní marihuany tam budú hlasovať v novembri, no tamojšia firma CannaKorp už teraz pracuje na zvlhčovači vzduchu s marihuanou. Prístroj nazvali príznačne CannaCloud a niektorým možno pripomína Keurig kávovary. Nie je to náhoda, za vývojom CannaCloud totiž stojí bývalý člen firmy Keurig s niekoľkými kolegami. 
 
 
CannaCloud sa preto aj označuje ako Keurig pre marihuanu a pracuje na podobnom princípe ako kávovary. Do prístroja sa vloží zásobník s marihuanou a zariadenie následne vytvára z nej paru, ktorú používateľ dýcha. Celý proces od vloženia zásobníka s marihuanou až po jej vyparovanie trvá menej ako 1 minútu. Pre CannaCloud pritom budú dostupné rozličné druhy zásobníkov s rôznym typom marihuany.
 
CannaCloud bude expedovaný iba do krajín, v ktorých je marihuana legálna. Spoločnosť zatiaľ nestanovila presný dátum uvedenia, no plánuje ho uviesť niekedy budúci rok. Zariadenie sa bude predávať s cenou od $149 do $179.
 
Zdroj: engadget
 
Pridať nový komentár
TOPlist