Shazam ponúka rýchlejšie a lepšie vyhľadávania piesní

 
Aplikácia Shazam sa dočkala novej aktualizácie, vďaka ktorej má byť rozpoznávanie piesní rýchlejšie, než kedykoľvek predtým.

Shazam bola jednou z prvých aplikácií, ktoré sa objavili v Apple App Store pre smartfóny iPhone. Vznikla v roku 2002 a dokázala úspešne prežiť už vyše dekády. Z histórie sa však nedá žiť večne a aj vývojári aplikácie musia neustále pracovať na zlepšeniach.
 
Najnovšia aktualizácia sa týka toho, čo Shazam robí najlepšie – rozpoznávania piesní, keď ľudská pamäť zlyháva. Aktuálna verzia umožňuje rýchlejšie rozpoznanie piesní, a nezáleží pri tom či sa užívateľ snaží nájsť skladbu, ktorá práve hrá v televízii alebo v rádiu. Výsledok by mal byť dostupný po pár sekundách, v niektorých prípadoch dokonca do jednej sekundy.
 
 
Spolu s rýchlejším identifikovaním hrajúcej piesne sa aplikácia dočkala aj úplne nového ručného vyhľadávania. Táto funkcia bola vždy v aplikácii dostupná, no nie vždy vhodne umiestnená a užívatelia sa k nej museli preklikať. Teraz je vyhľadávanie priamo na hlavnej obrazovke a užívatelia môžu vyhľadávať podľa autorov, piesní, textu alebo názvu albumu a následne nájsť odkazy na vypočutie alebo stiahnutie požadovanej skladby.
 
Shazam je veľmi populárna aplikácia, ktorá má mesačne viac ako 120 miliónov aktívnych užívateľov. Preto je dôležité, aby vývojári neustále pracovali na vylepšeniach a mohli byť naďalej úspešní v nekompromisnej konkurencii.
 
Zdroj: techcrunch
 
Pridať nový komentár
TOPlist