PlayStation 4 má oficiálne svoj vlastný ovládač

 
Aj keď spoločnosť Sony eliminovala množstvo chýb, ktoré sa vyskytli pri PS 3, novej konzole PlayStation 4 stále čosi chýbalo. Dnes je to už minulosť.

Svetlo sveta totiž uzrel diaľkový ovládač pre tento typ hernej konzoly. Doteraz užívatelia nemohli používať diaľkové ovládanie z jednoduchého dôvodu. Na rozdiel od iných multimediálnych zariadení v domácnosti, herné konzoly neobsahujú infračervený senzor. 
 
 
Tento problém je teraz pomerne jednoduché vyriešiť, stačí vám na to necelých 30€. Sony oznámila svoj prvý univerzálny PS 4 diaľkový ovládač. Pomocou technológie Bluetooth môžete ovládať nielen svoju hernú konzolu, ale taktiež Blu-ray alebo video obsah zo streamingových služieb ako Netflix, YouTube či HBO Go. 
 
Užívateľov určite poteší aj fakt, že je možné pomocou diaľkového ovládača od Sony ovládať aj ďalšie tri zariadenia, ako napríklad televízor či rádio, pomocou infračerveného žiarenia. Týmto si definitívne zaslúži označenie „univerzálny“. Zakúpiť si ho bude možné koncom toho mesiaca, na Amazone sa bude predávať za cenu $29,99.
 
Zdroj: theverge
 
Komentáre (2)
MichalM
Nemal nahodov X360 tiez remote ? http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/accessories/universal-media-remote
Karolkm
aj PS3 mal oficialny a co :D, ci je to infra alebo bt je to uplne jedno
Pridať nový komentár
TOPlist