Youtube vie streamovať v 60FPS

Google sa pochválil, že k dnešnému dňu spúšťa Live Stream v 60FPS.

Youtube podporuje prehrávanie 60FPS videí už niekoľko mesiacov a mnoho používateľov podporu ocenilo. Priniesla výrazne vyššiu plynulosť videí ale taktiež vyššiu ostrosť. Po novom tak vie Youtube streamovať pri 60 snímkach za sekundu. Nutnosťou je používať prehliadač schopný prehrávať videa v HTML5. Dnes má podporu implementovanú takmer každý moderný prehliadač, Opera, Mozilla či Internet Explorer nechýba. V prípade, že budete streamovať videa, Youtube automaticky nastaví kvalitu na 720p60 alebo 1080p60. Ak nebudete mať dostatočne rýchly počítač naďalej bude fungovať aj 30FPS.

Vývojový tím okolo Youtube si uvedomuje, že platforma je stále obľúbená na streamovanie hier, hoci veľká konkurencia sa tlačí aj od twitch. Podpora je po novom zabudovaná do nasledovných streamovacích softvéroch – Elgato Game Capture a XSplit Broadcaster. Novinkou je tiež zrýchlené prehrávanie streamov v HTML5, kde je možné nastaviť rýchlosť prehrávania 1,5x a 2x, čím sa umožní „dohnať“ live stream.

Zdroj: Youtube blog

Komentáre (2)
like
Vyskusane a vyzera to vyborne, mohli by pridat este zvuk 5.1
kramer
No mne to neide vôbec furt to vysiela len webkameru a pracovnú plochu aby som tam dako dostal obraz z hry ani za Boha nech si naserú.
Pridať nový komentár
TOPlist