Akčná legenda je späť!

Conker opäť ožije pomocou projektu Spark.

Koncom minulého roku bol na konferencii E3 ohlásený projekt Spark. Ide o projekt, ktorý požívateľom umožnuje vytvoriť vlastnú hru. Používateľ vytvára prostriedie, správanie postáv, udalosti a mnoho ďalšieho. Takto vytvorenú hru môže následne zdielať s ostanými nadšencami. Celý proces prebieha online.

Pomocou Sparku sa chystá aj oživenie akčnej legendy Conkera. "Conker᾽s Big Reunion" bude mať rovnako nádych dospelosti a brutality. Po viac ako desaťročnej odmlke bude Conkerovou hlavnou úlohou stretnúť sa s jeho priateľmi Cockerom a Pluckerom. Dobrou správou je tiež, že si Conker opäť prepožičia hlas od jeho tvorcu Chrisa Saevora. Hra sa tak lepšie priblíži k jej najslávnejšie verzii "Conker᾽s Bad Fur Day." Spustenie projektu je ohlásené na 23. apríla. Hra bude určená pre platformy PC, Xbox One a Xbox 360. Nenechajte si ho ujsť!

"Keď sme sa dostali bližšie k E3 vedeli sme, že budeme potrebovať originálneho Conker-a takže sme kontaktovali Chrisa Saevora, ktorý už bol v Rare (spoločnosť vyvíjajúca hry). Keď sme mu ukázali náš plán a projekt Spark bol nadšený. Rare nám poskytol všetok pôvodný materiál, ktorý sme potrebovali vrátane originálnej hudby. Skoro všetko od tónu, scenára, hudby atď...Ich odozva nás veľmi potešila."  Takto sa vyjadril kreatívny riaditeľ projektu Henry Sterchi. 

Zdroje: bit-tech, rectifygaming

Pridať nový komentár
TOPlist