S pozvánkami do služby Inbox sa obchoduje na eBayi

Pred pár dňami sme vás informovali o novej e-mailovej službe od Google s názvom Inbox, ktorá je alternatívou Gmailu. Prístup k nej je zatiaľ iba na pozvanie.

Pozvánky do služby Inbox od Google sú však tak žiadané, že niektorí vynaliezaví ľudia si našli spôsob, ako na nich zarobiť. Predovšetkým na americkom eBayi sa pozvánky predávajú za pomerne vysoké ceny.

Niektorí ponúkajúci požadujú až 300 dolárov. V mnohých prípadoch je však cena výrazne nižšia, no dá sa povedať, že ľudia sú dostatočne zvedaví na to, aby za pozvanie ochotne zaplatili.

Je však otázne, či je niekto naozaj ochotný zaplatiť za pozvánku 300 dolárov. Na nemeckom eBayi sa najvyššia ponuka pohybuje na úrovni „len“ 59 €. Celkovo je k dispozícii osem pozvánok, z toho jedna už je predaná.

Google predstavil Inbox tento týždeň. Služba má byť alternatívou ku klasickému Gmailu a je zameraná predovšetkým na užívateľov, ktorí pracujú s veľkým počtom správ či už pracovne alebo z iných dôvodov. Pre uľahčenie sú e-maily analyzované pomocou algoritmov a triedené do rôznych skupín. 

Zdroj: Winfuture.de, Google.com

Komentáre (6)
DrStevko
ani 1€ by som za to nedal...
sg007
Ja ani zadarmo by som to nesiel skusit.
ivan00000001111111
vzdy sa najde tupec co zaplati za kazdu sprostost
Qubo456
našťastie my to nie sme :-)
BaM
no ja by som to skusil velmi rad, ale za tei prasule prezijem aj bez.
MQ
Majitelia iphonov maju k dispozicii appku zadarmo, ktora je velmi podobna inboxu. Vola sa envelop. Tu je viac, vratane linku na stiahnutie. http://bgr.com/2014/10/24/google-inbox-download-alternative-envelope/ Verim tomu, ze pre android sa najde nieco podobne. Takze naco platit? (kto da tip na nieco podobne?) Je to v podstate, len zjednoduseny postovy klient. Ale je to novinka a od googlu, no zblaznime sa a stavajme sa do radu, ako bezduche stado... A este za to platit!? To urcite! ;-)
Pridať nový komentár
TOPlist