Galaxy Note 4 má medzeru vedľa displeja

Majitelia Galaxy Note 4 sa sťažujú na medzeru medzi displejom a rámikom telefónu. Hoci Samsung nechcel zaostávať za konkurenciou a urýchlil zahájenie predaja, zdá sa, že to nebol rozumný krok.

Zákazníci sa okamžite po kúpe Galaxy Note 4 začali sťažovať na neobvykle veľkú medzeru po stranách, do ktorej sa bez problémov dostane vizitka či dva listy papiera.

Samsung sa vyjadril, že chyba nemá vplyv na funkcionalitu ani kvalitu telefónu. V príručke pre Galaxy Note 4 sa uvádza: „Medzera je dôležitou výrobnou vlastnosťou. Niektoré diely sa môžu ľahko pohybovať alebo vibrovať.“ Výrobca zároveň ubezpečil zákazníkov, že si nemusia robiť starosti. V manuáli sa ďalej spomína aj skutočnosť, že medzera sa časom môže zväčšovať.

Najmä pri kontakte s vodou a prachom môžu vzniknúť problémy. Galaxy Note 4 bol oficiálne predstavený na veľtrhu IFA 2014 v Berlíne. Cena sa pohybuje na úrovni 700 eur.

Zdroj: Golem.de

Komentáre (6)
bublifuk
Tak neviem či ohnuty iphone alebo Samsung zo sparami. Asi ostanem pri nokii 3310. Už sa tesim co ešte na seba vytiahnu.
tonyloco
....a možno tú otrasnú "škáru" navrhli konštruktéri Samsungu zámerne - ako vetrací otvor výkonného HW, alebo ako vykurovanie vrecka používateľa :D
Kublajz
Ja byť šéfom marketingu Samsungu podám to nasledovne. Jedná sa o sofistikované riešenie našich technológov na použité materiáli a dizajnérov ako výsledok z niekoľko ročnej práci na zabránenie deštrukcie displeja pri páde telefónu. Energia pri páde na hranu telefónu je absorbovaná onou medzerou a tak sa energia neprenáša na displej v ktorom by mohlo napriek špeciálnemu sklu dôjsť k jeho prasknutiu. Toto riešenie bolo od začiatku zámerné nie ako ohýbanie iPhonu 6.
m2fizy
No vyzera to na dobry FAIL ... som majitel s4 x2 ale niesom zastancom ani jednej z tychto firiem (a teda ani Apple, ani Samsung) ... Prijde mi to ako "paskal" na zakaznika ... vyzera to tak ze "leadri" na trhu smartfonov, akosi polavili v "boji" o prvenstvo ... a s lahkostou sa nechavaju dobiehat mainstreamovymi vyrobcami (LG, SONY, ...). FAIL ... konecne to chce neaku inovaciu ... nie iba "bezducho" kopirovat.
passco
Fail v čom? Toto je bezpredmentá somarina papier vopchám takmer medzi všetkymi S verziami. Príde mi to ako stupídna odozva na ohnutý ajfon
hatatitla
medzeru nema len note4 ale vsetky androidy
Pridať nový komentár
TOPlist