Univerzálna klávesnica pracuje s Windowsom, iOS a Androidom

Ak máte viacero zariadení s rôznymi operačnými systémami, môžte k nim mať len jednu klávesnicu.

Microsoft možno zahral na správnu strunu mnohým užívateľom. Univerzálna klávesnica pre všetky obľúbené operačné systémy je tu. Pripojte svoj iPhone, iPad, zariadenia s Androidom a Windows tablety len s jedinou klávesnicou. Zariadenie vie operovať zároveň na všetkých systémoch súčasne. Podporuje tri zariadenia naraz a prepínanie medzi nimi je jednoduché. Klávesnica má v pravo hore 3 symboly s Windowsom, Androidom a iOS. Po ich stlačení ovládate príslušné zariadenie.

Podľa Microsoftu dokáže užívateľ písať dvojnásobne rýchlejšie, ako na podporovaných zariadeniach. Klávesnica má odnímateľný kryt a jeho zaklopením sa vypne. Podrobnejšie špecifikácie hovoria o podpore iOS 6+, Android 4+ a Windows 8+ operačných systémov. Trochu zarážajúca môže byť chýbajúca podpora Windows Phone zariadení a to z dôvodu, že zariadenia s WP nemajú podporu protokolu pre Bluetooth zariadenia s ľudským rozhraním (HID).

Čo sa týka batérie tá má vydržať až pol roka na jedno nabitie, čo je celkom slušné. Dostupná má byť najprv v USA, Kanade a následne sa má exportovať na hlavné svetové trhy. Cena možno všetkých nepoteší, pretože MS si ju cení na približne 62€.

Zdroj: techspot.com

Pridať nový komentár
TOPlist