Tlačová správa firmy TNT Trade

Tlačová správa firmy TNT Trade  Firma TNT Trade známa svojimi produktmi na chladenie počítačových komponentov rozbieha novú stránku tiche.chladice.cz  : TICHE.CHLADICE.CZ Konec hlučným počítačům Jedním z hlavních problémů v počítačové problematice je teplota. Projevuje se zkracováním životnosti, nestabilitou systému, zvýšením poruchovosti a někdy i ztrátou dat. Se stále výkonnějími procesory, grafickými kartami a dalšími produkty vzrůstá teplota ve Vašich počítačích. Chladit je jednoduché, koupíte jeden či více chladičů a je to. A hlučnost stoupá... Někomu to nevadí, někomu ano. A proto startuje server http://tiche.chladice.cz. Server se bude zaměřovat předevím na stavbu tichých počítačů a zejména představování produktů, které ztiší Vaše počítače a další zařízení. Je určen všem, kteří by rádi doma měli tichý počítač a nemohou se smířit s hlučností běžně nabízených produktů. Veškeré představované produkty jsou před zveřejněním testovány na hlučnost. Představované produkty můžete přímo objednat a k dispozici je i diskuzní forum. Stránka je z môjho pohľadu zaujímavá a hlavne ponúka tiché ventilátory .... určite nebude zlé ak si ju pozriete.
Pridať nový komentár