Gigabyte predstavuje kvapalinou chladený externý box s RTX 3080/3090

Gigabyte predstavuje kvapalinou chladený externý box s RTX 3080/3090.

Gigabyte hovorí, že herný box Aorus RTX 3090/3080 je prvým vodou chladeným externým grafickým riešením na svete. Herný box Aorus je vybavený chladiacim systémom, ktorý integruje veľkú medenú dosku, 240 mm hliníkový radiátor a dva 120 mm ventilátory. „S optimalizovaným čerpadlom a vodným blokom poskytuje najefektívnejší prietok vody a chladiaci výkon pri nižšej hladine hluku,“ píše Gigabyte.

Môže sa tiež pochváliť osvetlením RGB, dvoma portami USB 3.0 typu A, jedným portom USB 2.0, portom GbE LAN, tromi konektormi DisplayPort a portom HDMI. Nevýhodou je, že box je veľký a podobá sa na niektoré počítače Mini-ITX. Tým pádom na cesty nie je vôbec určený a skôr ho budete mať na stole, ale ak máte notebook s rozhraním Thunderbolt 3 a chcete úžasný herný výkon bez zakúpenia stolného počítača, môže to byť dobrá voľba.

Cena zatiaľ nebola uvedená ale v porovnaní s minulou generáciou Aorus s RTX 2080 Ti, ktorý sa v súčasnosti predáva za  2 272 dolárov, tak  tento najnovší model bude po príchode na trh nepochybne ničiteľom vašej karty a účtu.

Zdroj: Techspot,

Pridať nový komentár
TOPlist