Iné

LC Power EH-35BSII

Dnes si predstavíme externý SATA box pre hard disky, ktorý disponuje jednou obrovskou výhodou, podporuje aj USB2.0 rozhranie.
19.3.2007 | Iné | Tomas | 2 komentáre

Raidsonic IB-360StS-B

Je tomu už asi pol roka, čo si čitatelia www.pretaktovanie.sk mohli naposledy prečítať recenziu na externý box pre pevný disk. Vtedy išlo o model IB-360U-BL, nemeckej spoločnosti RaidSonic, orientujúcej sa takmer výhradne na riešenia tohto typu, určený pre Paralel ATA disky, ktorý sa k počítaču pripájal prostredníctvom USB konektoru. Dnes sa pozrieme na pokračovateľa produktovej línie, tento krát však už určeného pre modernejší typ pevných diskov Serial ATA.
15.2.2007 | Iné | Richard Biely | 6 komentárov

Zhrnutie recenzií I.

Chladič Scythe Quiet Drive HDD na MadShrimps Myš Logitech G5 Laser Mouse na The Moditory Klávesnica Razer Tarantula Gaming Keyboard na PCModdingMy Samsung 931BF 19” LCD na XYZ Computing Ultra X-Wind CPU Coolers na Modders Inc. Základná doska abit IL9 Pro na Pro-Clockers PC skrinka Thermaltake Arm Case na Hardware Pacers Ventilátor Noctua NF-R8 80mm na DSM Pamäte OCZ PC6400 Special Ops Edition Urban Elite na MadShrimps - - - Nové Catalyst 6.12 - ovládače pre grafické karty ATI na ATi Catalyst 6.12

Cooler Master AMMO-533 alebo PC skrinka pre hráčov

„Vyzbrojiť sa riadnou výbavou na najväčšiu Lanparty roka je veľmi dôležitá záležitosť. Tvoja reputácia závisí od toho ako vstúpiš do línie bojového pola s nepriateľmi. Obráň sám seba prostredníctvom svojich skúseností a rýchlosti. Si pripravený na boj? Zober Cooler Master Ammo a bojuj!!!“ Takýto slogan prezentuje novú počítačovú skrinku pre hráčov od spoločnosti Cooler Master Co., Ltd. S rozmachom multiplayerových hier a ich hrania prostredníctvom sietí LAN (Local Area Network – lokálna sieť) sa hráči začali postupne stretávať na takzvaných Lanparty, kde si každý prinesie svoje vlastné PC a po jeho pripojení do siete môže „herná mánia“ začať. Keďže sme všetci individuálny a chceme mať to čo iní nie, začali výrobcovia počítačových skriniek vyrábať skrinky s netradičnými tvarmi, ktoré sa značne odlišujú od klasiky a sú určené pre cieľovú skupinu ľudí, najmä pre počítačových hráčov. Jednou z takýchto skriniek je i práve recenzovaný Cooler Master Ammo 533.
7.10.2006 | Iné | Mtex | 11 komentárov

Speed-Link Illuminated Metal Keyboard sl - 6466

Len tak tak som to stihol z pošty domov. Poznáte to, na skútri to v daždi nieje dvakrát ono. Avšak to čo som si vyzdvihol na pošte by mohlo dnešnému večeru dodať štipku exkluzivity. V čajovej šálke lapaco, v cd plajeri thierivery corporation a v izbe tma. Čo viac na stole na modro podsvietená klávesnica speedlink.
21.9.2006 | Iné | misho | 10 komentárov

OPTIMUS - MINI THREE

Nie je tomu tak dávno, čo ruské dizajnérske štúdio Atrlebedev predstavilo vizualizácie klávesnice s revolučnou OLED technológiou - OPTIMUS . Tieto vizualizácie rozprúdili rôzne diskusie medzi užívateľmi bežných, ale aj tých finančne náročnejších klávesníc. Často kladená otázka medzi snom a realitou začína nadobúdať jasné rozmery - Artlebedev na svojich stránkach uverejnil plne funkčnú klávesnicu s troma klávesami a čo viac, od začiatku septembra 2006 si ju možete objednať už aj v Európe. Poďme sa na ňu spoločne pozrieť.
22.8.2006 | Iné | misho | 8 komentárov

Najvýkonnejší procesor AMD® Athlon 64 FX-62 v zostave od FOX Computers

Táto recenzia je pomerne neobvykle zameraná na test celej počítačovej zostavy, čo určite prekvapí dlhodobých čitateľov servera pretaktovanie. Väčšina z nás je schopná postaviť si zostavu sama, no nájdu sa aj menej skúsení užívatelia, ktorí radšej investujú do hotového „kompletu“, prípadne si dajú poskladať počítač od známeho. Či už je výhodnejšia prvá alebo druhá voľba nechám na Vás, v každom prípade nie je na škodu nechať si zostaviť počítač od odborníkov. Dnes sa pozrieme na High - end zostavu od spoločnosti FOX Computers.
11.8.2006 | Iné | Mtex | 17 komentárov

Recenzia napájacieho zdroja Tagan EasyCon TG480-U15 480W

S prichádzajúcimi, stále čoraz výkonnejšími novinkami v oblasti počítačového hardvéru rastie ruka v ruke i náročnosť na ich spotrebu. Na zdroje dodávajúce energiu jednotlivým komponentom sú kladené väčšie nároky, čo sa odzrkadľuje nie len v náraste požadovaného výkonu, ale aj v samotnej zmene formátu z ATX1.3 na ATX2.0. Do popredia sa dostáva i otázka dôrazného znižovania ich hlučnosti, tiché zdroje sú jednoznačne vo výhode. Jednou z pozitívne hodnotených značiek v tejto oblasti by mal byť aj donedávna ešte u nás neznámy pojem Tagan. Najmä rada EasyCon by sa mala radiť medzi to najlepšie na trhu. Nechal som sa teda zlákať otestovaním počítačového zdroja z tejto rady, konkrétne 480 wattového modelu TG480-U15.
7.8.2006 | Iné | Bikermotyl | 13 komentárov

Recenzia reprosústavy Creative GigaWorks S750

Síce troška neskôr ako som plánoval, ale podarilo sa mi našetriť peniaze na kvalitnú reprosústavu. Plánoval som pôvodne najprv kvalitnejšiu 2.1 sústavu, neskôr 5.1 a nakoniec som sa uspokojil až s 7.1 sústavou :) Čo už, s jedlom rastie chuť a nakoniec som si vybral Creative GigaWorks S750. Pôvodne som ju chcel mať už v apríli, ale z finančných a časových dôvodov som sa k nej dostal až v polovici júna. Po skoro mesiaci testovania rôznymi filmami, hrami a samozrejme hudbou vám prinášam svoje dojmy z nej.
29.7.2006 | Iné | Ledy | 17 komentárov

LCD displeje

Keďže si chcem kúpiť nový noťasik, tak som sa chcel pozrieť na zúbok aké druhy LCD displejov sú v ponuke a v akom rozlíšení. Je to síce strohé, ale prehľadné a mne to konečne trochu ozrejmilo, čo sa vlastne ponúka. Je to môj prvý počin, tak to berte s rezervou.  
12.7.2006 | Iné | Pali | 8 komentárov
TOPlist