Iné

Nová kůže pro váš notebook - reklamný slogan, alebo skutočne prezlečenie kabátu

Starší členovia tohto fóra iste pamätajú na pokus o tuning veka notebooku našim kolegom v štýle carbonového vlákna alebo môj osobný pokus s okennou fóliou so vzorom motýlikov. No dnes prinášam niečo nového, konečne na úrovni a za dobrú cenu. Predstavujem vám fóliu na veká notebooku od spoločnosti SkinBook. Postup písania recenzie a zároveň hodnotenie je podľa krokov, ktoré je potrebne podniknúť, aby sme sa úspešné dostali do cieľa.
3.9.2007 | Iné | Pali | 2 komentáre

Trio od Verbatimu

Ak by ste ešte pred pár mesiacmi niekomu povedali, že máte doma reprosústavu od Verbatimu, pravdepodobne by vám neuveril. Čo nie je ale môže byť - doba je ťažká, konkurencia silná, a tak sa v ponuke Verbatimu objavili aj reprosústavy. My sa v recenzii spoločne pozrieme na všetky tri modely z jeho produktovej línie, určené prevažne pre prenosné zariadenia, o čom už hovoria samotné ich názvy – USB Speaker System, Portable USB Speaker System a 2.1 Multi Media Portable Speaker System.

Minitest digitálnych USB TV tunerov

Dostala sa mi do rúk zaujímavá vec v podobe 4 TV USB tunerov. Z počiatku som bol mierne zaskočený, lebo nikdy predtým som sa s takým zariadením nehral dlhšie ako 5 minút, ale povedal som si prečo nie :-D Prinášam Vám túto malú recenziu. Zišli sa nám v teste zástupcovia 3 značiek (Axago, LifeView, ZapTV), porovnateľného vyhotovenia a príslušenstva. Takže na úvod malé predstavenie v podobne názvu a modelového čísla: 1. Axago DVTU-30 2. LifeView LR506 3. ZapTV 250M USB Súťažiacich by sme mali a teraz nasleduje metodika, akou sa dané štartové pole testovalo. Testy prebiehali v dvoch verziách: doma, vonku. To bola iba prvotná snaha, keďže v domácich podmienkach sa ani jeden z USB tunerov nechytil. Bližšie v časti test. V každom teste bola zmeraná sila signálu a subjektívne ohodnotená kvalita obrazu (ak samozrejme bol). Ohodnotené programové vybavenie dodaného tuneru a zrozumiteľnosť inštalácie. Malou podkapitolou je softvér na spracovanie signálu (čiže pozeranie TV). Tu budeme hodnotiť kategórie ako: ladenie, nájdené stanice (OK, na Slovensku ich zatiaľ veľa nie je, ale no u niektorých bol problém nájsť aj tých pár, presne 5 + 4 rádiá). Takže sa usaďte, začíname.
11.6.2007 | Iné | Redakcia | 8 komentárov

HEL 80 - H4 ... a máš čo si chcel

Séria notebookov HEL patrí medzi projekt spoločnosti INTEL CBB (Common Building Blocks). Cieľom je dosiahnuť ľubovoľne zameniteľné a kombinovateľné časti notebooku. Zákazník dostane voľný priestor na čo najväčšiu konfiguráciu, aká je dnes možná. Na výber sú 14 a 15,4“ Widescreen obrazovky ako základne skeletu. Ostatné je na budúcom majiteľovi. Poďme sa však pozrieť na jeden z nich, ten „skoro“ naj - HEL80 - H4 (15.4’’ WXGA, Intel Merom 2.0GHz, 2GB/667MHz, 100GB 7200ot., GF Go7600 256MB, WiFi, BT)
28.4.2007 | Iné | Pali | 6 komentárov

LC Power EH-35BSII

Dnes si predstavíme externý SATA box pre hard disky, ktorý disponuje jednou obrovskou výhodou, podporuje aj USB2.0 rozhranie.
19.3.2007 | Iné | Tomas | 2 komentáre

Raidsonic IB-360StS-B

Je tomu už asi pol roka, čo si čitatelia www.pretaktovanie.sk mohli naposledy prečítať recenziu na externý box pre pevný disk. Vtedy išlo o model IB-360U-BL, nemeckej spoločnosti RaidSonic, orientujúcej sa takmer výhradne na riešenia tohto typu, určený pre Paralel ATA disky, ktorý sa k počítaču pripájal prostredníctvom USB konektoru. Dnes sa pozrieme na pokračovateľa produktovej línie, tento krát však už určeného pre modernejší typ pevných diskov Serial ATA.
15.2.2007 | Iné | Richard Biely | 6 komentárov

Zhrnutie recenzií I.

Chladič Scythe Quiet Drive HDD na MadShrimps Myš Logitech G5 Laser Mouse na The Moditory Klávesnica Razer Tarantula Gaming Keyboard na PCModdingMy Samsung 931BF 19” LCD na XYZ Computing Ultra X-Wind CPU Coolers na Modders Inc. Základná doska abit IL9 Pro na Pro-Clockers PC skrinka Thermaltake Arm Case na Hardware Pacers Ventilátor Noctua NF-R8 80mm na DSM Pamäte OCZ PC6400 Special Ops Edition Urban Elite na MadShrimps - - - Nové Catalyst 6.12 - ovládače pre grafické karty ATI na ATi Catalyst 6.12

Cooler Master AMMO-533 alebo PC skrinka pre hráčov

„Vyzbrojiť sa riadnou výbavou na najväčšiu Lanparty roka je veľmi dôležitá záležitosť. Tvoja reputácia závisí od toho ako vstúpiš do línie bojového pola s nepriateľmi. Obráň sám seba prostredníctvom svojich skúseností a rýchlosti. Si pripravený na boj? Zober Cooler Master Ammo a bojuj!!!“ Takýto slogan prezentuje novú počítačovú skrinku pre hráčov od spoločnosti Cooler Master Co., Ltd. S rozmachom multiplayerových hier a ich hrania prostredníctvom sietí LAN (Local Area Network – lokálna sieť) sa hráči začali postupne stretávať na takzvaných Lanparty, kde si každý prinesie svoje vlastné PC a po jeho pripojení do siete môže „herná mánia“ začať. Keďže sme všetci individuálny a chceme mať to čo iní nie, začali výrobcovia počítačových skriniek vyrábať skrinky s netradičnými tvarmi, ktoré sa značne odlišujú od klasiky a sú určené pre cieľovú skupinu ľudí, najmä pre počítačových hráčov. Jednou z takýchto skriniek je i práve recenzovaný Cooler Master Ammo 533.
7.10.2006 | Iné | Mtex | 11 komentárov

Speed-Link Illuminated Metal Keyboard sl - 6466

Len tak tak som to stihol z pošty domov. Poznáte to, na skútri to v daždi nieje dvakrát ono. Avšak to čo som si vyzdvihol na pošte by mohlo dnešnému večeru dodať štipku exkluzivity. V čajovej šálke lapaco, v cd plajeri thierivery corporation a v izbe tma. Čo viac na stole na modro podsvietená klávesnica speedlink.
21.9.2006 | Iné | misho | 10 komentárov

OPTIMUS - MINI THREE

Nie je tomu tak dávno, čo ruské dizajnérske štúdio Atrlebedev predstavilo vizualizácie klávesnice s revolučnou OLED technológiou - OPTIMUS . Tieto vizualizácie rozprúdili rôzne diskusie medzi užívateľmi bežných, ale aj tých finančne náročnejších klávesníc. Často kladená otázka medzi snom a realitou začína nadobúdať jasné rozmery - Artlebedev na svojich stránkach uverejnil plne funkčnú klávesnicu s troma klávesami a čo viac, od začiatku septembra 2006 si ju možete objednať už aj v Európe. Poďme sa na ňu spoločne pozrieť.
22.8.2006 | Iné | misho | 8 komentárov
TOPlist