Iné

Súboj Dávida s Goliášom... Alebo Goliathusom? :-))

V dnešnej recenzii sa bližšie pozrieme na 3 látkové podložky od dvoch renomovaných výrobcov príslušenstva pre progamerov. Vďaka Razer a SteelSeries sa aj Vy môžete za pár sto korún cítiť ako profesionál. Dve podložky od Razer k nám dorazili v strednej (štandardnej) veľkosti - ide o Razer Goliathus Speed a Razer Goliathus Control. Ich, vo veľkosti, nerovným súperom bude SteelSeries QcK Heavy...
5.11.2008 | Iné | Martin Bago | 11 komentárov

Nexus Clodius - Reklama na ticho?

Holandská spoločnosť Nexus existuje už ôsmy rok a dosiaľ sa jej podarilo uviesť mnoho kvalitných výrobkov na trh. Cieľom spoločnosti vždy bolo vybudovanej silnej značky, ktorá by bola synonymom pre tiché počítačové komponenty. Dnes sa bližšie pozrieme na jednu počítačovú skrinku z momentálnej ponuky spoločnosti.
24.10.2008 | Iné | Redakcia | 7 komentárov

RAIDSONIC - ICY BOX IB-3218StU-B alebo dva HDD na jedno USB2

Na stôl sa mi dostal výrobok známej firmy RAIDSONIC. Jedná sa konkrétne o model IB-3218StU-B, ktorý do svojich útrob pojme dva 3,5" HDD a k PC sa pripája pomocou USB2 rozhrania. Aký je jeho prínos k skladovaniu, presúvaniu a zálohovaniu dát?
1.10.2008 | Iné | Ľubo Kuzman | 7 komentárov

Sieť po elektrických rozvodoch - AirLive HP-3000E

Predstavte si situáciu, kedy potrebujete rýchlo spojazdniť sieť medzi miestnosťami. Poviete si, žiadny problém. Ale skúste to tam, kde nemôžete vŕtať do stien, aby ste natiahli káble. Áno, je tu WiFi, ale pri viacerých prekážkach v rámci budovy klesá použiteľnosť. V takýchto prípadoch je tu LAN po elektrických rozvodoch. Od firmy OvisLink som otestoval AirLive HP-3000E.
22.9.2008 | Iné | Pavel Čech | 10 komentárov

IP kamera AirLive WL-2000CAM

IP kamery sa dostávajú čoraz viac do povedomia aj bežnému uživateľovi. Nie je problém kúpiť jeden z modelov už za relatívne nízku sumu. Týmto sa odbúrava najväčšia prekážka v nasadení aj do domáceho prostredia. Využiť kameru môžeme napríklad pri sledovaní brány so zvončekom, vchodu do domu/bytu, alebo počas našej neprítomnosti doma môžeme nakuknúť do miestnosti s kamerou. Z množstva IP kamier sa mi do rúk dostal najnovší model AirLive WL-2000CAM od firmy OvisLink. Uvidíme ako sa predvedie v ostrej prevádzke.
8.9.2008 | Iné | Pavel Čech | 4 komentáre

Logitech diNovo Mini - exkluzívna "púdrenka" aj pre pánov

Posledné mesiace sa s novými produktmi od Logitech ako keby vrece roztrhlo. Neustále chrlí nové a nové produkty prakticky v každom segmente svojho portfólia. Neraz sú to výrobky, ktoré už je problém jednoznačne zaradiť do súčasného členenia periférií, keďže plnia hneď niekoľko funkcií. Dôkazom je už dávnejšie recenzovaná „myš“ – Logitech MX Air alebo dnes Logitech diNovo Mini. Oba výrobky sú primárne určené pre použitie s dnes čoraz populárnejšími zariadeniami – HTPC (Home Theater PC).
3.9.2008 | Iné | Redakcia | 3 komentáre

"Odstrihnite sa" s triom periférií od Logitech!

Túžite po absolútnej slobode za vašim PC či notebookom ? Tú Vám zabezpečia bezdrôtové periférie. Preto sa dnes pozrieme na tri bezdrôtové výrobky od spoločnosti Logitech. Konkrétne pôjde o Bluetooth reproduktory PureFi Mobile, malú myšku V450 Nano Cordless a na záver Wi-Fi slúchadlá ClearChat PC Wireless. Ako sa teda týmto výrobkom darilo?
26.8.2008 | Iné | Martin Bago | 8 komentárov

Advanced Overclocking Championship - Berlín 2008

V pondelok 18. augusta 2008 Asus usporiadal Advanced Overclocking Champinoship, teda súťaž v extrémnom pretaktovaní, v ktorej sa stretli tímy z celej Európy. My sme boli samozrejme pri tom a prinášame vám krátku fotoreportáž.
23.8.2008 | Iné | Peter Vavro | 11 komentárov

Bezdrôtový file server WMU-6500FS

Pred pár týždňami som Vám priniesol recenziu na zariadenie od firmy OvisLink. Dnes predstavím druhý produkt tejto firmy, bezdrôtový file server s podporou sťahovania z FTP, HTTP a BitTorrent protokolu, AirLive WMU-6500FS.
15.6.2008 | Iné | Pavel Čech | 10 komentárov

Diamondback 3G kontra Ikari Optical - recenzia

Do dnešného atraktívneho duelu sme proti sebe postavili dve myšky s, ešte stále, najmä medzi hráčmi obľúbeným, optickým senzorom. Steelseries a Razer k nám bez váhania poslali do boja svojich najväčších favoritov v tejto kategórii. Ako sa spolu popasovali v našom teste plnom detailných fotografií a videí?
4.6.2008 | Iné | Redakcia | 4 komentáre
TOPlist