Iné

Pohodlný bezdrôtový set Logitech Wave Pro - recenzia

Spoločnosť Logitech venuje veľkú pozornosť tomu, aby ponúkla svojim zákazníkom čo najpohodlnejšie a najergonomickejšie výrobky. Podľa štúdie Petra W. Johnson-a z University of Washington práve dizajn klávesnice Logitech Wave pohodlie zlepšuje. Logitech nič nenechal na náhodu, a prináša kompletný bezdrôtový set – Logitech Wave Pro – spolu s ergonomickou myšou MX 1100.
23.2.2009 | Iné | Martin Bago | 1 komentár

zero Mobile Student II - "slovenský" notebook v akcii!

Koľko z vás vedelo, že sa u nás predávajú notebooky nielen zahraničných značiek? Áno, aj na Slovensku sa môžeme pochváliť firmou ponúkajúcou svoje vlastné prenosné počítače. Na recenziu sme dostali zariadenie určené, ako to už z názvu vyplýva, predovšetkým pre študentov. Aké je a čím dokáže zaujať?
10.12.2008 | Iné | Richard Biely | 4 komentáre

Star Trek v obývačke – Microsoft SideWinder X6

Svetový softvérový gigant Microsoft už dlhú dobu na trh prináša produkty spadajúce do kategórie periférií. Rovnako sa už dlhšie snaží oslovovať hráčov profesionálnymi myškami či klávesnicami. Dnes sa preto bližšie pozrieme na posledný počin Microsoft-u v podobe klávesnice SideWinder X6. Tá so sebou prináša novinku – oddeliteľný NumPad.
21.11.2008 | Iné | Martin Bago | 5 komentárov

Adobe Creative Suite 4 je tu! Čo je nové?

Od 27. marca 2007 kedy bola vydaná sada Creative Suite 3 uplynul skoro rok a pol. Za ten čas sa sada dočkala aj vynovenej verzie Creative Suite 3.3, ktorá obsahovala nový Acrobat 9 a Fireworks CS3 obsiahnutý v sade Design Premium. CS3 avšak neobsahoval nič, s čím by sa uspokojili fotografi. Photoshop CS3 istú funkcionalitu podporoval, ale nebolo to „to pravé orechové“. Tak bol ohlásený Photoshop Lightroom v jeho verzii 2, ktorý podporoval multimonitor zobrazenie a bol mimo iného aj natívne 64-bitový. Dôležitosť 64bitového adresovania si uvedomovali aj v Adobe a tak prichádzajú s novou sadou Creative Suite 4 ktorá bola ohlásená 15. októbra 2008 a momentálne sa dá zakúpiť už aj v Adobe Store. My sa teraz vynovenému balíku pozrieme na „zúbok“.

Súboj Dávida s Goliášom... Alebo Goliathusom? :-))

V dnešnej recenzii sa bližšie pozrieme na 3 látkové podložky od dvoch renomovaných výrobcov príslušenstva pre progamerov. Vďaka Razer a SteelSeries sa aj Vy môžete za pár sto korún cítiť ako profesionál. Dve podložky od Razer k nám dorazili v strednej (štandardnej) veľkosti - ide o Razer Goliathus Speed a Razer Goliathus Control. Ich, vo veľkosti, nerovným súperom bude SteelSeries QcK Heavy...
5.11.2008 | Iné | Martin Bago | 11 komentárov

Nexus Clodius - Reklama na ticho?

Holandská spoločnosť Nexus existuje už ôsmy rok a dosiaľ sa jej podarilo uviesť mnoho kvalitných výrobkov na trh. Cieľom spoločnosti vždy bolo vybudovanej silnej značky, ktorá by bola synonymom pre tiché počítačové komponenty. Dnes sa bližšie pozrieme na jednu počítačovú skrinku z momentálnej ponuky spoločnosti.
24.10.2008 | Iné | Redakcia | 7 komentárov

RAIDSONIC - ICY BOX IB-3218StU-B alebo dva HDD na jedno USB2

Na stôl sa mi dostal výrobok známej firmy RAIDSONIC. Jedná sa konkrétne o model IB-3218StU-B, ktorý do svojich útrob pojme dva 3,5" HDD a k PC sa pripája pomocou USB2 rozhrania. Aký je jeho prínos k skladovaniu, presúvaniu a zálohovaniu dát?
1.10.2008 | Iné | Ľubo Kuzman | 7 komentárov

Sieť po elektrických rozvodoch - AirLive HP-3000E

Predstavte si situáciu, kedy potrebujete rýchlo spojazdniť sieť medzi miestnosťami. Poviete si, žiadny problém. Ale skúste to tam, kde nemôžete vŕtať do stien, aby ste natiahli káble. Áno, je tu WiFi, ale pri viacerých prekážkach v rámci budovy klesá použiteľnosť. V takýchto prípadoch je tu LAN po elektrických rozvodoch. Od firmy OvisLink som otestoval AirLive HP-3000E.
22.9.2008 | Iné | Pavel Čech | 10 komentárov

IP kamera AirLive WL-2000CAM

IP kamery sa dostávajú čoraz viac do povedomia aj bežnému uživateľovi. Nie je problém kúpiť jeden z modelov už za relatívne nízku sumu. Týmto sa odbúrava najväčšia prekážka v nasadení aj do domáceho prostredia. Využiť kameru môžeme napríklad pri sledovaní brány so zvončekom, vchodu do domu/bytu, alebo počas našej neprítomnosti doma môžeme nakuknúť do miestnosti s kamerou. Z množstva IP kamier sa mi do rúk dostal najnovší model AirLive WL-2000CAM od firmy OvisLink. Uvidíme ako sa predvedie v ostrej prevádzke.
8.9.2008 | Iné | Pavel Čech | 4 komentáre

Logitech diNovo Mini - exkluzívna "púdrenka" aj pre pánov

Posledné mesiace sa s novými produktmi od Logitech ako keby vrece roztrhlo. Neustále chrlí nové a nové produkty prakticky v každom segmente svojho portfólia. Neraz sú to výrobky, ktoré už je problém jednoznačne zaradiť do súčasného členenia periférií, keďže plnia hneď niekoľko funkcií. Dôkazom je už dávnejšie recenzovaná „myš“ – Logitech MX Air alebo dnes Logitech diNovo Mini. Oba výrobky sú primárne určené pre použitie s dnes čoraz populárnejšími zariadeniami – HTPC (Home Theater PC).
3.9.2008 | Iné | Redakcia | 3 komentáre
TOPlist