Aktualizácia na Windows 10 (zdarma) dnes končí

Windows 10 oslavuje prvý rok svojej existencie. Dnes máte poslednú šancu aktualizovať svoj starý systém.

Presne pred rokom, spoločnosť Microsoft uviedla na trh údajne poslednú verziu Windows v podobe akú systém poznáme dnes. V budúcnosti zrejme všetko prejde do cloudu. Dnes je posledný deň, kedy môžete zadarmo aktualizovať z Windows 7, 8 a 8.1. Ak napriek tomu nebudete spokojný, môžete v priebehu 30 dní svoj systém downgrade-ovať spať na staršiu verziu. Už za pár dní sa systém dočká veľkej aktualizácie, ktorá má priniesť veľké novinky. Aktualizácii sa budeme venovať, až keď dorazí. Ak stále váhate, kompletnú recenziu si môžete prečítať aj u nás.  Pripomínam, že aktualizácia dorazí už 2. augusta a taktiež bude zadarmo.

Od zajtrajšieho dňa bude aktualizácia spoplatnená cenou približne 122€ za lacnejšiu Home verziu a až 242€ zaplatíte za verziu Pro. V prípade, že máte Windows 7/8.1 Pro, aktualizácia na 10 Pro je taktiež dnes posledný deň zadarmo.

Komentáre (17)
dendritickalikvacia
Seriem ja na nich nech sa vypchaju s celou win 10 ja som uspešne odolal a neprešiel som na ich win 10.A neverim že je toto posledný OS ktorý microsoft vydal..Zostávam pri win 7 a ak budem musieť byť na Win 7 ďalších 10 rokov nech sa lubi budem aj 20 ak bude treba
Dáriusko
A koľko bude stáť verzia z torrentov :P
jan2324
Tak ja si teda počkám, a v poslednej hodine začnem aktualizovať, aby to bolo trošku napínavé... :)
felipe25
Nechapem ie haterske prispevky.. Windows10 je najlepsi system, aky kedy bol... Fakt, lutujem kazdy PC, ktory nevyuzil free verziu. Sleduju? nech sleduju,nemam sa coho bat.. Vyladenost systemu aka je vo W10 nebola nikde. Ked porovnam ako ITckat, kolko casu som potreboval na celkovu instalaciu, nastavenie a totalne zaplatanie OSka pri W7 a W10, tak W10 vyhrava milovymi krokmi. Proste, W10 ma clovek aj s appkami hotovu za hodinu, max 2 na starsom PC.. Pri W7 clovek len par hodin instaluje aktualizacie.. Takze, aj z hladiska tohto, je W10 in, W7 prezitok. Kto nepresiel, moze lutovat. Vyhodil 100e von oknom...
XNXX
Nehnevajte sa ale názor "...nech sledujú, nemám sa čoho báť...." povedal o Vás viac ako 4 strany textu vo formáte A4. Mám v práci aj staré Win7 aj W10 upravené tak aby som o dlaždice ani nezakopol čiže môžem porovnávať. Na obidvoch OS sa prevádzkuje zväčša rovnaký SW, v podstate nevidím rozdiel pri bežnej práci a tým trávim najviac času. Či sa nejaké aktualizácie inštalujú dlhšie na W7 ma netrápi lebo reinštalácia OS sa stane tak raz za životnosť PC. Dokonca tu mám 8 ročné PC Core2Duo na 3.0Ghz s XP (bez reinštalácie OS) a subjektívne práca s ním pôsobí svižnejším dojmom ako s Core I3 4330 na 3.5GHz s WIN10. Písať o tom ako MS úmyselne "sprasil" vzhľad okien len aby dlaždice vyzerali ako "zázrak", o problémoch s narušením súkromia a s pridaním mnohých ďalších "bombových funkcii" myslím ani písať netreba je toho plný internet.
felipe25
Či sa nejaké aktualizácie inštalujú dlhšie na W7 ma netrápi lebo reinštalácia OS sa stane tak raz za životnosť PC. toto mi staci, a viac sa bavit nemame o com :D ja som itckar, a denne mi prejdu aj 4-5pc rukami.. keby som mal na vsetkych riesit W7,zaberie mi to tyzden.. ak ma byt pc fakt zaplatane a bezpecne /bez toho, aby uzivatel cakal po odovzdani pc na instalovanie updatov../.. s win10 dokazem dat dokopy 4-5pc pocas 8hodin v praci.. a to je fest rozdiel.. ked niekto napise, ze instalacia pc je raz za zivotnost PC, vyzna sa do IT a windowsu asi ako moj pes do vesmirnych lodi
Djefo
Môžem len a len súhlasiť.Tak napríklad trom mojím kamošom mrzla Windows 7-ička. Odporúčal som im prechod na 10-tkovú verziu a je po probléme.A navyše takto nabitý rôznymi rozšíreniami a appkami ktoré neboli dostupné vo Win7 na Windows 10 môže nadávať len ten kto neskúsil na vlastnej koži. A nebuďme konečne spokojný s tým čo máme keď môžeme mať viac a v lepšej kvalite.A to že to bolo zdarma a k tomu to prebralo veľa pc k životu a nevyužila to hŕstka ľudí? No čo už ich chyba.
pif666
Preco by to mala byt ich chyba? Ked to niekomu nevyhovuje, ked sa to niekomu nepaci predsa sa nebudem premahat a len preto ze to je "zadarmo" si nebudem ten hnus instalovat?! Ani ja Vam nejdem hovorit, ze je Vasa chyba, ze ste si 10tky nainstalovali ... starajte sa pekne o seba. Btw "viac a v lepsej kvalite" ten bol dobry!
jojok
Serem na win 10 20 aj win galaxi 9867967664467 ...banda winwirusacka
roob
ake aktualizacie? zblaznil si sa? Aktualizacie sa vypinaju ako prve hned po instalacii!
felipe25
sak ich len vypinaj.. zabezpeceny pc ti asi vela nehovori.. s pc bez aktualizacii by som ani na IB nesiel...
hurkov
felipe25 -TY si hovoris Itckar ? no ...-musia mat z teba radost :-) ;-D ze win 10 dobry Os ... heh ... najlepsi vtip za den
felipe25
nie, nehovorim si ITckar... som ITckar. pracujem tak pomaly uz 11rokov, a zatial mi ani jediny klient po upgrade na W10 neplakal, prave naopak, nechapal, ako rychllo mu PC zrazu ide.a to ich za posledny rok bola stovka, ak nie viac... samozrejme, po upgrade nasleduje cisty reinstall, nie ze niekto pouziva upgradnuty pc a vsetko si ponechal ako totalny "laik"..
like
Moja skusenost s Windows 10 je negativna. Po nainstalovani sa mi casto stava, ze sa mi spravne nevypne notebook, rovnako blbne aj spankovy rezim, prehliadace Edge a Explorer dok*rvili a neustale musim prepinat na klasicky ovladaci panel, pretoze ta nova verzia "nastavenia" je debilna a neprehladna.
Robo7
W 10 som si nainštaloval do pc len kvôli tomu , že robia ročne veľký update systému čo u predošlých systémov nebolo. To isté robím aj pri inom SW pretože nové funkcie a podpora nového HW ma zaujíma viac ako vzhľad a polemiky o XP,Viste,W7, ktoré sa vždy končia ukončením podpory zo strany MS sú vždy jalové....
XNXX
To by ma veľmi zaujímalo Felipe kde robíte toho ITckara ked Vám denne prejde cez ruky 4-5 pocitacov kde treba preinstalovat OS. Ked si to prepocitam kolko je to za 1 rok tak to musi byt skutocne mamutia firma. Len mi je divne ze ITckar v tak veľkej firme vyhlási toto "...nech sledujú, nemám sa čoho báť....". Čo sa týka reinštalácii OS poviem Vám prekvapujúcu vec, bežní ľudia ani štandardné firmy nemajú potrebu neustále reinštalovať OS, pokiaľ všetko pracuje tak ako má takmer nikto reinštaláciu nerieši. Len raz som povedal zákazníkovi že treba preinštalovať OS lebo od jeho inštalácie už ubehli 3 roky, tak sa na mňa pozeral ako na blázna. Sám mám na svojom počítači Win10 ale keď ich zákazník nechce tak ho do nich nenútim. Plno ľudí používa na svoju prácu špecifické aplikácie ktoré na Win10 z rozličných dôvodov NEPRACUJÚ ale sú dôležité pre človeka ktorý si tým zarába na svoje živobytie a taký človek nerieši technologický pokrok Win10 oproti Win7.
felipe25
no, neviem, ale nepamatam, kedy som v ramci 1roka preinstaloval PC dvakrat. ked ho clovek nainstaluje tak, ako ma, zaplata ho, antivir.. tak sa nema co pokazit aj par rokov.... to je vela, 4-5PC? sak to je smiesny pocet.. nevravim, ze kazdy den je to tolko, a nevravim, ze tolko PC v dni aj ukoncim /to bolo pri win7 so zaplatami nemozne../. ten pocet bol priklad - ze pri W10 sa da rano zacat instalovat a poobede doinstalovat a odovzdat 5PCciek, ktore boli rano v stave 0% (samozrejme, BEZ ZALOHY dat...) skuste sa opytat servisnych firiem, kolko PC im prejde denne rukami.
Pridať nový komentár
TOPlist