Apple predstaví nové iPhone 7 okolo 12. septembra

 
Známy „vynášač“ zákulisných informácií tvrdí, že nové vlajkové lode Apple budú uvedené v týždni, v ktorom je 12. september. 

Hoci Apple zatiaľ o nových iPhone-och 7 zaryto mlčí ako vždy, je viac menej isté, že k uvedeniu dôjde v septembri ako je tomu každý rok. Známy „prezrádzač“ informácii, Evan Blass, teraz prišiel s konkrétnejším termínom, ktorým je týždeň, v ktorom je 12. september. Ak sa teda neviete na nové špičkové Apple smartfóny dočkať, skúste si tento dátum zapamätať. Evan tiež dodal, že tento dátum sa týka predstavenia a uvedenie na trh by malo nastať 16. septembra.
 
Prečo existuje dôvod veriť niekomu mimo Apple? Čísla štatistik hrajú v prospech Evana Blass čo je aj dôvod, prečo ho viaceré stránky berú vážne a považujú za dôveryhodný zdroj informácii. Evan Blass v minulosti už mnohokrát správne informoval o produktoch rôznych značiek a vybudoval si dobre meno.
 
Evan napríklad o iPhone-och 7 tvrdí, že budú k dispozícii iba 2 varianty. Viaceré zdroje však naznačujú, že Apple tentokrát uvedie rovno až 3 nové modely – základný iPhone 7, väčší variant iPhone 7 Plus a model s duálnym fotoaparátom iPhone 7 Pro. Ako to nakoniec celé okolo iPhone-ov bude sa dozvieme už v septembri a možno aj presne 12. septembra.
 
Zdroj: gsmarena
 
Pridať nový komentár
TOPlist