Muž sa v Las Vegas oženil so smartfónom Apple iPhone

 
Aaron Chervenak si v Las Vegas však za „manželku“ iPhone. Dúfajme, že ju pri uvedení nového modelu nevymení.

Las Vegas je miestom kasín, hazardu a občasných impulzívnych svadieb. Takúto rýchlu svadbu absolvoval aj Aaron Chervenak, ktorý si svoje áno povedal 20. mája s manželkou v jednej z kaplniek v Las Vegas. Aaron sa však neoženil so ženou, ale so smartfónom iPhone. Majiteľ kaplnky Michael Kelly povedal, že najprv sa čudoval čo sa deje, no potom súhlasil so svadbou. Vraj tam nemajú veľa ľudí, ktorí sa oženia s neživým predmetom.
 

 
Aaron Chervenak a pani Apple iChervenaková by žili šťastne v manželskom zväzku, no ich zväzok nie je platný nakoľko štát Nevada neuznáva takéto svadby. Aaron to vedel a svadba so smartfónom mala byť akýmsi odkazom pre ľudstvo. So smartfónmi totiž zaspávame, sme s nimi 24 hodín denne a je to prvá vec, ktorú chytíme do rúk po zobudení. Takýto „vzťah“ by sa dal prirovnať k manželstvu a Aaron chcel ľudí varovať pred nadmerným používaním a závislosťou od týchto zariadení.
 
Dúfajme, že Aaron bude verný svojej žene a nevymení ju v septembri za mladší a zrejme štíhlejší model.
 
Zdroj: phonearena
 
Komentáre (1)
Pjetro de
Ako prvu vec chytim moj dumb-fón do ruky preto, lebo ho pouzivam ako budik. A este ako hodinky. A to je vsetko, inak ma cez den absolutne nezaujima. Mesacne vytocim asi 2 minuty hovorov a denne cumim do neho asi 5 minut, lebo neni pricina do neho cumiet. Pracovny smart-blb-demento-tableto-lopato-fón je navykovejsi, ale clovek zije len 3 miliardy sekund (ak ma stastie) tak nebudem presierat statisice sekund cumenim do smart-blb-demento-tableto-lopato-fónu. Je mi uprimne luto tych zavislych jedinov, ktori podriadili svoj zivot smart-blb-demento-tableto-lopato-fónom co by vreckovym pocitacom, z ktorych sa da nahodou aj telefonovat.
Pridať nový komentár
TOPlist