Skylink zmenil cenník a zdražuje! Dotkne sa zmena aj servisného poplatku?!

Skylink zvyšoval ceny. Do budúcna možno zdraží servisný poplatok, naznačuje to nová politika.

Kontroverzný poskytovateľ televízneho príjmu Skylink opäť nepoteší svojich divákov. Spoločnosť M7 Group informuje o zmene Cenníka služieb Skylink s platnosťou od 1. 8. 2016, kedy vstupuje do platnosti nový cenník satelitnej televízie. Cena prémiového balíčka CS Film + CS Mini vzrastie na 4,10€ za mesiac a zároveň Skylink ruší možnosť predplatiť si Servisný poplatok na 2 roky dopredu. Servisný poplatok zatiaľ ostáva na sume 2,60€ mesačne alebo 39,70€ ročne (3,31€ za mesiac × 12 mesiacov). Prekvapivo je mesačná sadza výhodnejšia v prípade, ak by Skylink nemenil cenu po dobu jedného roka. Ušetríte približne 8€. Či za tým ale nie je opätovné zdražovanie je tak otázne. Druhou možnosťou bol možno nezáujem používateľov platiť 2 ročné predplatné, ktoré stálo 62,40€ (2,60€ × 24 mesiacov).

Skylink okrem toho sprístupnil od včera (27.6.) do 17.7. kanály Nova Sport 1 HD a Nova Sport 2 HD pre všetkých zákazníkov. Dôvodom má byť tenisový turnaj vo Wimbledone.

Technické parametre pre naladenie programu NOVA Sport 1 HD:

Satelit   Astra 23,5°E

Kmitočet: 11 876 MHz

Polarizácia: Horizontálna

FEC: 3/4

Symbolová rycholosť: 29 900 kS/s

Norma: DVB-S2/8PSK

Pilot: ON

 

Technické parametre pre naladenie programu NOVA Sport 2 HD:

Satelit   Astra 23,5°E

Kmitočet: 11 973 MHz

Polarizácia: Vertikálna

FEC: 2/3

Symbolová rycholosť: 29 900 kS/s

Norma: DVB-S2/8PSK

Pilot: OFF

Zdroj: skylink

Komentáre (21)
Mgr.Ľudmila Vidová
Som sklamaná s neustálymi zmenami. Som dôchodkyňa, na všetky zmeny si musím zavolať odborníka, čo si musím zaplatiť. TV mám len na chalupe, hlavne, že sa tvrdilo, že to nebude spoplatnené. Neskutočne veľa je nemeckých kanálov , niekedy si myslím, že nežijem na Slovensku. Treba aj iné, aj tie nemecké, ale toľko ?Keby aspoň boli všetky slovenské a české, aby sa to aspoň trochu vyrovnalo. Teraz uvažujem o zmene poskytovateľa televízneho príjmu.
brano televizia
zapajam magio
Hrochy
Prijimace Skylink ready by sa mali same preladit. Samozrejme, nemam taky, ale tolko slubuje reklama. A casom aj tak zmiznu programy ako Nova a Prima - ostanu len "medzinarodne" verzie tych programov, s vlastnou tvorbou - rozumejme, nikoho to nezaujima.
peter šaradin
mate pravdu
Eva Verešpejová
prejdeme k tym,ktorí budú vyhodnejší...
mick
len skusajte,odpojim sa od vas
pugy
Hajzlici, najprv SP 1.20€ teraz 2.60€ a v auguste kolko? 6 ecok?
Viera
Nastal cas na zmenu, neustale preladovanie, dvihanie poplatkov, uz na to nemam nervy......
Michaela
Ja tiez uvazujem o zmene , tiez sa mi to ako dochodkyni nepaci .....
poto
kde sú platené dane? Pri platbe nedávajú pokladničné doklady.
akjldmkalsmdklasd
ze 55eur mesacne za cely balik ci este viac im to musi j bat na tych ich chore po ebbane hlavy skorupovane now coment da sa to vsetko cez jednu nemenuvanu stranku zaplatite sa mi zda ze 4e na mesiac a mate vsetky programy a pozerate cez internet a nie platit nehorazne penaze kokotkm!!!!!!
Tom&Jerry
Najlepšie je predplatiť si mesačnú sadzu.. :) Do tej môžete pozerať od rána do večera.. :)
oro
skylink mam komplet cez cardsharingserver.com za par drobnych. Tychto darmožračou možem ošťať!
Shanislav
Alebo aj cardshare.cc je fajn :)
Nie som retardovany
A co tak si nechat taketo informacie len pre seba?
ondro123
Skylink je úžasná ukážka toho, ako zákazník ťahá za kratší koniec b boji s nadnárodnými spoločnosťami. Keď som si pred rokmi kupoval ich kartu, bolo to v rámci akcie "Zaplať raz a máš programy doživotne zadarmo". A ja naivný hlupák som tomu uveril! Odvtedy som musel zaplatiť výmenu kariet kvôli zmene kódovania (pýtam sa prečo za interné technické opatrenia poskytovateľa má platiť zákazník?). Potom mi bolo oznámené, že musím platiť výpalné v podobe servisného poplatku. Po prvé - servisný poplatok je možné, nie však povinné účtovať! Seriózne by bolo zo strany Skylinku zákazníkom ako ja, ktorí zaplatili jednorázovo, tento poplatok odpustiť. Ale to by si noví nadnárodní majitelia asi nemohli kúpiť ďalšie nové offroady... Po druhé sa pýtam, aký servis za ten servisný poplatok vlastne dostávam? Kartu a prijímač si musím zakúpiť, programy si musím prelaďovať sám (a že tých zmien je požehnane!), tak za čo vlastne servisný poplatok? Teraz by som mal zakúpiť nové prijímače, lebo za svoj servisný poplatok nemám nárok na SD vysielanie... Takže s touto vydieračskou firmou končím a asi skončím aj so sledovaním TV programov v TV prijímači. TV streamy mi úplne postačia. Ušetrím a hlavne ma bude hriať pocit, že tým nenažrancom neprispejem na ich ďalšie nezaslúžené obohacovanie!
Georgína
Súhlasím s predošlými účastníkmi diskusie. Nasľubovali hory doly ,aby nachytali ľudí a keď im prestali tiecť peniaze,tak neustále robia zmeny,aby mohli stále ťahať peniaze. Časté preľadovanie kanálov a všakovakých zmien mi lezie na nervy.Pri HD programoch nejde teletext,mimo markízy. Pri menších atmosferických výkovoch tiež vypadávajú niektoré kanály.A ešte keď zrušia české kanály,tak budem uvažovať o zmene. Mám toho už dosť!!! Je čas na zmenu !!!
Georgína
Súhlasím s predošlými účastníkmi diskusie. Nasľubovali hory doly ,aby nachytali ľudí a keď im prestali tiecť peniaze,tak neustále robia zmeny,aby mohli stále ťahať peniaze. Časté preľadovanie kanálov a všakovakých zmien mi lezie na nervy.Pri HD programoch nejde teletext,mimo markízy. Pri menších atmosferických výkovoch tiež vypadávajú niektoré kanály.A ešte keď zrušia české kanály,tak budem uvažovať o zmene. Mám toho už dosť!!! Je čas na zmenu !!!
m2fizy
Neviem ci ste vsetci naruseny ... alebo len nexcete vidiet hole fakty ? ... SKYLINK poplatky nezaviedol ... a stale by bol zadarmo, keby nebol ODKUPENY FRANCUZSKOU SPOLOCNOSTOU, pre ktoru su servisne poplatky standardnou "politikou". A ano nasluboval hory doly ... ked zacinal ... a tak aj bolo, pokial ho NEODKUPILI = zmena firemnej politiky = zavedenie serv. poplatku ... A ak sa Vam to nepaci ... preco ste uz davno neodysli (ved servisny poplatok zaviedli tak 5 rokov dozadu, ci kolko) ... ako ja ... hned ako zaviadli IRDETO som si vymenil kartu s tym ze som bol od serv. poplatku oslobodeny 2 roky a po dvoch rokoch so im uz neplatil tak ma vypli ... a kartu mi vypli rok na to (kedze som ju nepouzival) ... ... a naviac asi 1-2 mozno trochu viac rokov dozadu RTVS rozdavala ZADARMO IRDETO KARTY pre prijem satelitnej verzie terestrialneho vysielania ... takze ja som sa zaopatril hned ked boli zadarmo a mam po probleme ... ... neaky SKYLINK ma zdrierat nebude !!! ... PS: teraz su tie karty od RTVS za poplatok sa mi zda (http://volnatelka.sk/)
imro
je to pravda
imro
tak nech ho odkúpi aj kravská riť najdeme lacnašie
Pridať nový komentár
TOPlist