V Číne sa už predáva iPhone 7. Ide však o klon

 
Ešte ani neexistuje, no v Číne sa už predáva ako klon. Reč je o očakávanom iPhone 7 od Apple, ktorý odkopíroval neznámy čínsky výrobca.

Čína má povesť krajiny, ktorá odkopíruje snáď všetko hlava nehlava či skôr patent nepatent. Teraz však posunula latku kopírovania ešte ďalej a v Číne si môžete zakúpiť klon iPhone 7. Nebolo by na tom nič netradičné keby originálny iPhone 7 existoval.
 
 
Na fotkách môžete vidieť zariadenie, ktoré sa snaží o sebe povedať, že je iPhone 7. Má známe logo Apple a smartfón je vyrobený v rose gold farbe podobne ako existujúce iPhone 6 smartfóny. Ide však o podvrh a klon neexistujúceho smartfónu, ktorý bol vyrobený zrejme na základe uniknutých fotiek a renderov iPhone 7. Existujú aj špekulácie, že niekto z továrne Foxconn vyniesol von tajomstvo dizajnu Apple a šikovný čínsky výrobca na základe toho vyrobil svoj „iPhone 7“.
 
Smartfón má totiž nový dizajn antén, o kvórom sa hovorí, že ho bude mať skutočný iPhone 7. Disponuje tiež duálnym zadným fotoaparátom, čo je taktiež jedna z predpokladaných vlastností iPhone 7. To že ide o kópiu prezradil však aj nápis vzadu „Navrhnutý na Taiwane, vyrobený v Číne“.  Ale ktovie, možno ďalšia čínska firma obviní Apple z toho, že ukradol jej dizajn.
 
Zdroj: phonearena
 
Komentáre (2)
like
Mohli by uz zacat klonovat ludi, nech je o zabavu postarane
Doooooom
Cina uz davno zacala s klonovanim ludi:) ... http://cur.lv/zypom
Pridať nový komentár
TOPlist