Smartfón OnePlus 3 bude predstavený 14. júna

 
Čínsky výrobca smartfónov OnePlus by mal svetu predstaviť svoju najnovšiu vlajkovú loď už o necelý mesiac, konkrétne 14. júna.

Spoločnosť OnePlus sa rozhodla v poslednom čase výraznejšie upozorňovať na najnovší model smartfónu OnePlus 3, čo naznačovalo blížiaci sa čas oficiálneho predstavenia. Najnovšie správy hovoria o termíne 14. jún, ktorý bol oznámený v konverzácii medzi neznámym používateľom a predstaviteľom spoločnosti na samotnej stránke OnePlus.
 
 
Podobne ako tomu bolo aj minulý rok pri uvedení smartfónu OnePlus 2, sa firma rozhodla pre návrat na trh s virtuálnou realitou. Takto pred rokom sa spoločnosť rozhodla rozdať 30 000 kusov VR headsetov Google Cardboard, za ktoré záujemca zaplatil len poštovné vo výške $5. Tentokrát sa ale nebudú rozdávať VR headsety od spoločnosti Google, OnePlus miesto nich siahne po svojich vlastných produktoch. Na odoslanie bude pripravených 30 000 kusov VR headsetov Loop, ktoré sú neporovnateľne kvalitnejšie ako Google Cardboard, a sú schopné spolupracovať s akýmkoľvek smartfónom s 5” – 6“ displejom.
 
Prvé VR headsety Loop by mali opustiť sklady 6. júna, čo dáva záujemcom dostatočný predstih pred oficiálnym predstavením smartfónu OnePlus 3. Ten by mal disponovať 5,5-palcovým displejom s Full-HD rozlíšením, procesorom Snapdragon 820 a 4GB alebo 6GB RAM. Veľkosť interného úložiska bude 32GB alebo 64GB, a chýbať nebude ani 15Mpix zadný fotoaparát, NFC či batéria s kapacitou 3500 mAh.
 
Zdroj: techradar
 
Pridať nový komentár
TOPlist