ASUS zrejme uvedie obrí 24“ notebook

 
Zabudnite na 17,3“ či 18,4“ notebooky. ASUS naznačil, že chystá uvedenie gigantického herného notebooku s 24“ obrazovkou.

Spoločnosť ASUS nie je žiadny zelenáč vo výrobe herných notebookov, no hranice herného zážitku sa teraz chystá posunúť ďalej s doslova gigantickým herným notebookom, ktorého displej veľkosťou zahanbí aj niektoré samostatné monitory. Mobilita ide bokom, displej má mať veľkosť až 24“. S takouto veľkosťou bude hmotnosť celého notebooku určite presahovať 5kg a na každodenné prenášanie to tak určite nebude vhodný notebook.
 
 
Informácie okolo notebooku sú žiaľ zatiaľ veľmi skromné. Vieme len, že bude samozrejme spadať do ROG (Republic of Gamers) kategórie ASUS a spoločnosť sľubuje herný výkon na úrovni desktopovej grafickej karty nVidia GeForce GTX Titan X. Skóre v benchmarku 3DMark 11 má pritom dosahovať hodnotu 20 811 bodov. Ak by sa niekomu málilo, notebook bude možné ešte pretaktovať.
 
 
Žiadne konkrétne špecifikácie ASUS neodhalil, predpokladá sa však, že použitá grafická karta bude architektúry Pascal od nVidie. Spoločnosť by notebook mala ukázať už onedlho na Computexe 2016.
 
 
Pridať nový komentár
TOPlist