Telekom spustil ultra lacného operátora!

Telekom dnes neočakávane spustil nového operátora. Názov je zvláštny - „Juro“.

Je zameraný na cenovo citlivých zákazníkov. Oficiálne od dnes funguje už aj webová stránka. Slogan operátora je „Juro! Ľudový operátor“. Telekom nastavil cenu za minútu agresívne. Začína na dvoch centoch za minútu (0,02€), a to v prípade, ak si každých 30 dní dobijete kredit aspoň v hodnote 5€, akcia zatiaľ platí do 15. mája. Cena za megabajt dát je len 0,02€. Cena za minútu, SMS/MMS a 1MB dát v roamingu a EÚ je len 0,04€. Operátor umožňuje využívať siete typu 2G a 3G, maximálna rýchlosť pripojenia do internetu je tak 42/5,8Mbps. LTE/4G podporované nie je. Okrem toho chýbajú aj dátové balíky. Nový virtuálny operátor má konkurovať predovšetkým 4ke.

Po prvých 30 dňoch alebo po dobití kreditu, ktorý je nižší ako 5€ sa uplatňuje jednotná cena 0,05€ za SMS, minútu hovoru ale aj 1MB dát. Kredit je možné dobíjať aj online a to cez päticu bánk na tejto stránke.

porovnanie ponúk operátorov; zdroj: juro.sk

Novú kartu je už možné od dnes objednať, operátor zároveň spúšťa možnosť prenesenia čísla. Cena novej karty je 5€.

Zdroj: Telekom

Komentáre (12)
Michal Bajánek
tak 2centy je celkom kruta cena, uz len aby bolo dobre pokrytie a svoje uplatnenie si isto najde
Pjetro de
Kedze je to virtualny operator, vyuziva fyzicku infrastrukturu existujucich fyzickych operatorov, konkretne Telecomu. Signal by mal byt presne taky isty ako u Telecomu, samozrejme za predpokladu ze BTSky nebudu mat pre Jura mensi vykon, resp. neurobia umele diery v sieti a nebudu vyuzivat napr. kazdu druhu BTSku a pod.
pe3kx
lol ze 2 centy za mega dat!!! kde to zijete?
kochi
2 centy za 1MB je dost vela.....2GB=40e, pricom normalne ponukaju 2GB za 10e. Ale na telefonovanie je to super.
Pjetro de
To je na pozeranie mailov a statusov ci postovanie kravin na (socialne) siete. Nie na upload/download suborov ci streamovanie videi.
Michal Bajánek
na data to nie je, ale to ziaden takto orientovany operator, vyslovene idu po lacnom telefonovani
roob
zase cele zle! Operator ma cenu 5 centov/minuta_sms_1MB a nie 2 centy. Od prveho dna do 15. maja 2016 maju akciu, ze po dobiti kreditu 5€ plati 30 dni cena 2 centy/minuta_sms_1MB. A to je nieco uplne ine!!!!
sanjuro
srat na nich, treba prejst do stvorky, podporit slovenskeho operatora, zahranicny telekom a orange nas uz dost nazdieral
lezgy
:) treba podporit nemca kedze slovensky JAT ta zmyka uz par sezon
Džugo
Neviem či sa mylim ak ano tak ma opravte, ale nebeži teraz reklama na funfon, že za 1cent ?
show
to, že v reklame hovoria 1 cent je pravda (ako vždy) len trak na polovicu. Aby si volal za jeden cent, musíš spĺňať niektoré podmienky. Napr musíš mať dobitý kredit min. 10 eur a za ten jeden cent voláš 30 dní (do výšky tých 10 €) Nad túto sumu voláš za štandardné ceny. Potom musíš znova nabiť minimálne za 10 evri. A tak dokola. Ale aj tak celkom dobrá ponuka. Je to vlastne predplatenie 1000 minút hovoru za 10 evri mesačne.
Kuku13
Začína na dvoch centoch za minútu (0,02€), a to v prípade, ak si každých 30 dní dobijete kredit aspoň v hodnote 5€...Zasa nejaka podmienka, nech si to strcia do prdele...Mne niekedy vydrzi kredit 5 eur aj dva mesiace...
Pridať nový komentár
TOPlist