Tim Cook zosmiešňovaný za rozmazanú fotku odfotenú s iPhone 6

 
„Skús použiť telefón od Samsungu pre lepšie fotky“. Takéto a podobné návrhy a posmešky musí trpieť šéf Apple za to, že zverejnil rozmazanú fotografiu, ktorú spravil s pomocou iPhone 6.

Apple je na svoj fotoaparát v najnovších iPhone6/6s veľmi hrdý, čo dáva najavo aj patričným marketingom nakoľko na svojich stránkach má samostatnú stránku venovanú len fotoaparátu v iPhone-och. Stránku sprevádza séria úchvatných záberov so sloganom „Odfotené s iPhone-om“ a Apple vyzdvihuje kvalitu fotoaparátu.
 
Nedobrú reklamu však fotoaparátu v iPhone 6 teraz spravil sám šéf Apple, Tim Cook. Ten počas zápasu Superbowl odfotil ihrisko počas osláv víťazstva tímu Denver Broncos. Fotka však bola pomerne dosť rozmazaná, no ani to nezabránilo Cookovi aby ju zverejnil na sociálnej sieti Twitter.
 
 
V tom momente sa roztrhlo vrece s uštipačnými poznámkami na Twitteri, ktoré si doberali Cooka a zosmiešňovali iPhone 6. Jeden z používateľov dokonca zaútočil na citlivé miesto a odporučil Cookovi Samsung smartfón aby nabudúce urobil ostrejšiu fotku.




 
 
 
Okrem komentárov sa na Internete objavili aj vtipne upravené reklamy na iPhone 6 so spomenutým sloganom „Odfotené s iPhone 6“.
 
  
 
Je jasné, že mnoho ľudí využilo toto „zakopnutie“ Cooka a iPhone 6 a doberajú ci iPhone ako keby oni nikdy neurobili rozmazanú fotku. Apple to však nemusí príliš trápiť nakoľko ako sa hovorí aj zlá reklama je reklama.
 
 
Komentáre (4)
felipe25
no bohuzial, aj pri foteni so selfie tyckou som si vsimol, ze iphone robi casto rozmazane fotky.. neviem, preco fon neznizi dlzku uzavierky, aj za cenu tmavsej fotky... velakrat by to pomohlo
bliss
Da sa znizit manualne, pouzivam dost casto.
MQ
Manualne?! Ano, mas pravdu, ale zamysli sa nad tym, ze drviva vacsina majitelov i-niecoho uz prestala pouzivat rozum a dospela do stadia, ze "apple vie, co je pre nich najlepsie." To znamena, ze ked to apple nedalo ako automaticku funkciu... tak to tak jednoducho nema byt, resp. tie fotky praveze maju byt rozmazane. Mozno tym chcu navodit pocit umeleckeho diela. ;-) Ostra podstata a rozmazane pozadie uz nie dostatocne cool, ale rozmazane vsetko, to je teraz to prave orechove. Uz len cakam, kedy sa v kostoloch na konci modlidby bude hovorit apple namiesto amen. ;-)
Jelito
Teba tusim nieco serie
Pridať nový komentár
TOPlist