LG G4 dostáva v Európe Android 6.0 Marshmallow

LG ako jeden z prvým výrobcov začal distribuovať Android 6.0 Marshmallow. Potom čo sa Android 6.0 objavil v Poľsku a Južnej Kórei pokračuje LG s distribuujúcou naprieč celou Európou.  

Aktualizácia má veľkosť 1,55GB a je dostupná napríklad cez počítačový softvér LG Bridge. Aktualizácia je dostupná napríklad v Nemecku, Poľsku, Portugalsku, Španielsku, UK, Chorvátsku, Maďarsku či Švajčiarsku. Je možné, že aktualizácia je tak dostupná pre slovenský a český trh. Budeme radi ak vyjadrite v komentároch, či už máte novú aktualizáciu. Či alebo bude aktualizácia dostupná aj cez OTA známe nie je. 

Je nutné dodať, že aktualizácia je zatiaľ dostupná iba pre model LG G4 LH815. Medzi novinkami sú vylepšená správa batérie, vylepšený Knock Code, povolenia aplikácií, Direct Share, upravené správanie sa automatického jasu... Novinkou by mal byť tiež "Allow peeking", teda funkcia zobrazovania notifikácie v hornej časti obrazovky. 

Zdroj: GSMarena

 

Komentáre (1)
mano8
6.0 OTA pre G4 je dostupny uz aj na slovensku, G3 má termín 16-18 december. a o tom "vylepsenom" knock code som tiez pocul - minimum ma byt az 6 tuknuti - ak to tak bude tak 80% ludi to prestane pouzivat.. uz 4 je až až.. ja mam 3 - klepat po obrazovke 6x je moc. dost som zvedavy ako to cele dopadne, naposledy s 5.0 to dobre zmrvili ked prislo 10 dalsich fixov a furd nieco niekomu neslo.. Snad sa poliaci poucili...
Pridať nový komentár
TOPlist