Samsung Galaxy S7 by mohol mať microSD slot, Edge model zahnuté všetky 4 strany displeja!

 
Nová rada špičkových Galaxy smartfónov označovaná ako S7 by podľa niektorých zdrojov mala vrátiť používateľom microSD sloty.

Potom, čo smartfóny Galaxy S5 mali microSD slot pre pamäťové karty do 128GB, Samsung súčasným vlajkovým lodiam, ktoré reprezentujú smartfóny Galaxy S6 a S6 Edge túto možnosť odobral. Tieto smartfóny síce obsahuje špičkový hardvér, no nemajú microSD sloty pre pamäťové karty, za čo si odniesli kritiku nielen v recenziách, ale aj zo strany zákazníkov. Nástupcovia by možno aj preto mali tento nedostatok napraviť a vrátiť možnosť rozšírenia pamäte do rúk používateľom.
 
Jeden z konceptov pre Samsung Galaxy S7 Edge
 
Tvrdia to posledné informácie z talianskeho Samsung blogu. Dôveryhodnosť zdroja je však otázna a tak to treba brať s rezervou. Taktiež je tu otázka, kde by sa microSD slot nachádzal v prípade Galaxy S7 Edge so zaoblenými bokmi smartfónu, ktoré neposkytujú miesto pre microSD slot. Odvážnejšie špekulácie dokonca hovoria o tom, že by Galaxy S7 Edge mal mať zaoblené všetky 4 strany a teda displej bude zahnutý aj na hornej a spodnej strane. MicroSD slot by tak musel ustúpiť kdesi do vnútornosti pod zadný kryt.
 
Najčerstvejšie odhadované špecifikácie smartfónov hovoria o tom, že smartfóny budú mať Exynos 8 Octa procesor alebo Snapdragon 820 (podľa trhu), 4GB RAM, 20Mpx BRITECELL zadný fotoaparát a USB typu C. Menší Galaxy S7 by mal mať 5,2“ displej, väčší kolega by mal mať 5,7“ displej so spomínanými zahnutiami na všetkých 4 stranách.
 
Ako to nakoniec s novinkami bude si budeme musieť ešte počkať. Nie však už dlho nakoľko Samsung smartfóny predstaví zrejme počas MWC 2016 v Barcelone, ktorý sa koná na konci februára. Každopádne sa je na čo tešiť.
 
Zdroj: phonearena
 
Pridať nový komentár
TOPlist