SidePlayer pre Chrome umožňuje pozerať YouTube v pop-up okne

 
Radi pozeráte videá na YouTube, ale nebaví vás preklikávanie na iné karty, kde máte niečo rozrobené?

Potom je nové rozšírenie SidePlayer pre webový prehliadač Chrome určené práve pre vás. Táto novinka vám otvorí video z YouTube v novom vyskakovaciom okne, ktoré bude vždy na vrchu aktuálne otvorenej karty prehliadača.
 
 
Rozšírenie stačí nainštalovať do prehliadača a potom už len spustiť jednoduchým kliknutím na tlačidlo „Play in SidePlayer“, ktoré sa nachádza pod každým YouTube videom. V pravom hornom rohu obrazovky sa vám otvorí nové okno s videom, ktoré je možné presunúť kamkoľvek na obrazovku, a takisto je umožnené zmeniť jeho veľkosť. Okno sa nestratí ani po otvorení novej karty, či prepnutí na niektorú z otvorených. 
 
Druhou možnosťou ako pustiť video cez SidePlayer je pomocou tlačidla, ktoré sa nachádza medzi poľom na zadávanie web stránky a tlačidlom pre nastavenia Chrome. Tlačidlo má takmer identické logo ako YouTube, len pozadie je sivé, miesto červeného. Po kliknutí na tlačidlo, vás prehrávač vyzve aby ste zadali link videa, ktoré chcete prehrať. 
 
Ak už teda nechcete prísť o svoje obľúbené hudobné klipy, live koncerty alebo live prezentácie, nemalo by rozšírenie SidePlayer chýbať vo vašom prehliadači Chrome.
 
Pridať nový komentár
TOPlist