Windows 10 dostane čoskoro prvú aktualizáciu

Microsoft pracuje na aktualizácii pre Windows 10, s kódovým označením Threshold 2, ten mal pôvodne prísť už v októbri. Príde ale neskôr.

Podľa všetkého sa aktualizácie nedočkáme skôr ako v novembri. Microsoft tak bude mať dlhšiu dobu na vývoj a snáď vychytá aj súčasné nedostatky Windows 10. Ďalšie špekulácie sa týkajú názvu. Aktualizácia by sa mala volať Windows 10 Update for November (November Update), prípadne už vyššie spomenutý Threshold 2. Threshold 2 sa už pár týždňov nachádza v programe Insider. Aktualizácia by mala obsahovať úplne novú aplikáciu pre Správy či prehliadač Edge by mal dostať podporu rozšírení. Okrem toho by sa mal zlepšiť výkon, stabilita a taktiež nejaké úpravy dostanú aj univerzálne aplikácie.

Threshold bude malá aktualizácia podobná tej, ktorú dostal Windows 8.1 v podobe Update 3. Threshold by mal konečne priniesť inštaláciu aplikácií z obchodu aj na SD kartu. Okrem toho sa predpokladá aj príchod nového Skype pre desktop. Ten by už mal byť po novom v systéme integrovaný. Novinkou je aj možnosť nastaviť rozličnú farbu pre štart, notifikačné centrum či taskbar. Microsoft sa okrem toho zameral aj nový Memory Managment. Spoločnosť sama upozorňuje, že Windows 10 sa môže zdať náročnejší na pamäť RAM.

Ďalší veľký update s názvom Redstone čaká Windows 10 budúci rok.

Zdroj: neowin, MSblog

Komentáre (2)
sareth01
Dúfam, že to čo majú aktuálne dostupné insideri, je len zlomok toho čo nakoniec prinesie treshold 2.
Ján Kisty
niektore slubovane veci tam este nie su, takze snad ano
Pridať nový komentár
TOPlist