ACER predstavil tablet a smartfón s futuristickým dizajnom

Acer uvádza na trh novú hernú radu – smartfón a tablet.

Acer Predator 8 GT-810 je tablet s veľmi zaujímavým dizajnom, na každom rohu má totiž reproduktor. Spolu tak štyri reproduktory vytvoria priestorový zvuk.

Zariadenie má 8“ displej s rozlíšením 1920×1200 pixelov (IPS, 100% NTSC farebný gamut). SoC je od INTELu a to nový Intel Atom x7 procesor s Intel HD Graphics (Gen 8LP). Ak tu hľadáte najnovšie Wi-Fi ac, tak vás sklameme, tablet podporuje maximálne štandard wi-fi-n, avšak 2x2 MIMO.

Hrúbka zariadenia je 8,7 milimetra pri hmotnosti 350 gramov. Interné úložisko má kapacitu 64GB avšak podpora microSD kariet nechýba. Zariadenie prichádza na trh s Androidom 5.1 a predinštalovaným Asphalt 8, kde je dobitý herný kredit vo výške 320 000, teda asi za $50. Nepoznáme však veľkosť RAM ani takt procesora novinky. Cena pre Európu je 349€, pre USA zase $300. V predaji bude od 6. novembra.

Popri tablete Acer uvádza aj herný smartfón, nazvaný Predator 6. Ten príde na trh s procesorom Helio x20, presnejšie MediaTek 6797 Helio X20 a až 4GB pamäte RAM. Veľkosť zariadenia nie je známa, ale phonearena odhaduje, že to bude 6 palcov. Predná kamera bude mať rozlíšenie 21Mpx a bude pravdepodobne od Sony. Predator 6 dostane rovnako ako tablet štvoricu reproduktorov, okrem toho dostane možnosť nastaviť „výšku“ spätnej väzby prostredníctvom vibrácií.

Zdroj: phonearena, 2

Komentáre (5)
adam102
Priemerna vybava s hyper dizajnon pre 12 rocne deti. Predna kamera stvorena na selfie to len potvrdzuje. Zaujimany napad s reproduktormi ale da sa vobec hovorit o priestorovom zvuku ked su tak blizko pri sebe?
Courage_SK
Cena pre Európu je 349€, pre USA zase $300 To už je euro menej ako dolár ?
Ján Kisty
vychadzam zo zdroja, absurdne no :)
m2fizy
No vec sa ma tak ze pre US je ten telefon lacnejsi z dovodu ze v US je len 1 rocna zaruka zatial co v EU je zakonom stanovena zaruka 2 roky. Plus este v US je nizsie clo na dovoz ako v EU a to su dva hlavne dovody preco je ten telefon v US lacnejsi ako v EU.
fi ha
v US je nižšie clo na dovoz tabletov a mobilov ako v EU? :O Pre tieto dve položky KN je colná sadzba "bez cla"
Pridať nový komentár
TOPlist