IFA 2015: čo môžete očakávať?

IFA je jednoznačne jedna z najdôležitejších udalostí, ktoré sa konajú každoročne v oblasti spotrebnej elektroniky. Tento rok sa koná v Berlíne od septembra 4 - 9. Keďže výstava je predo dvermi niektoré produkty sú už po-odhalené. Takže čo môžeme očakávať?

Sony Xperia Z5, Xperia Z5 Plus/Premium a Xperia Z5 Compact

Nedávne špekulácie naznačujú, že Sony Xperia Z5, Xperia Z5 Plus/Premium and Xperia Z5 Compact budú debutovať na tomto veľtrhu. Tlačová konferencia Sony sa bude konať zajtra 2.septembra, kde predstaví Xperia Z5 ako aj nového Jamesa Bonda. Existujú však správy, že to má byť až v novembri. Nechajme sa prekvapiť. 

Trojica pripravovaných Xperia Z zariadení by mala mať zachovaný rovnaký Omnibalance princíp dizajnu ako ich predchodcovia ale môžeme očakávať pridanie skenera na odtlačky prstov. Z5 premium by mal disponovať 4K displejom. 

Aktuálne informácie naznačujú, že podobne ako Xperia Z3+, aj Xperia Z5 ponúkne osemjadrový Snapdragon 810. Objaví sa v nej aj 21.5 MP zadný fotoaparát, Quad HD displej (2 560 x 1 440) a 3GB, poprípade 4GB RAM.

LG G Pro 3 / LG G4 Pro

Na základe všetkých dostupných informácii je dosť vysoké percento, že LG predstaví G Pro 3 čím by chcela konkurovať Galaxy Note 5. LG nedávno predstavil LG G4c a LG G Stylo.

LG Display

Sang-Beom Han, LG Display CEO otvorí prehliadku 4.septembra kde okrem iného bude prezentovať najnovšie informácie o 4K a zakrivených displejov. Čákame na najnovšie informácie o novej technológie výroby super tenkých a priehľadných displejov.

Samsung Galaxy Edge Tablet

Samsung nedávno predstavil Note 5 a S6 Edge+ a preto veľa toho nenechal na IFA. Vieme však, že Samsung si nechal niečo aj pre túto udalosť a očakáva sa dvojica nových tabletov. Uniknuté informácie obsahujú indície, že jeden z nich bude mať zakrivený displej podobne ako edge verzie ich top telefónov. Či tomu tak aj bude, musíme počkať a uvidíme.

Motorola Droid Maxx II

Na základe twitteru od Leaker @evleaks sa dozvedáme, že Motorola by mala predstaviť “Moto X Play, “Droid MAXX II”, “Moto surround”. Vzhľadom k tomu, že Moto X Play a Moto surround už boli vydané, zostáva už len MAXX. Preto je viac než isté, že Motorola odhalí tento prístroj na tohtoročnej IFA. 

Treba však podotknúť, že Droid telefóny boli v minulosti exkluzívne pre us operátora Verizone takže možno ten Berlín nie je až tak dobre miesto… Ale samozrejme to su dohady musíme si počkať.

Huawei Mate S

Huawei je už pripravený na veľké predstavenie Mate S. Nové zariadenie bude disponovať, vôbec ako prvé “Force Touch” displejom podobne ako Apple Watch. Slogan pre nový telefón je “A better S” čo môže naznačovať konfrontáciu s S verziami iphone 6, ktoré budú predstavené 9.septembra.

Ku špecifikáciam, o ktorých vieme sú Octa-core procesor Kirin K935, 3GB RAM, 64GB vnútornej pamäte, kamery 20MP / 8MP a snímač odtlačkov prstov.

Huawei Mate 8

Hovorí sa, že Huawei pracuje na novo tablete, ktorý by mohol byť nazvaný Huawei Mate 8. Existujú však informácie žeby to mohol byť aj 7S. Nie je jasné čo nakoniec bude predstavené Mate 8 alebo 7S. Nechajme sa prekvapiť.

Oculus Rift

Všeobecne sa vie, že Samsung tlačí na Oculus aby bola predstavená verzia Rift pre spotrebiteľov. Neexistuje lepšie miesto a čas ako je IFA. Vieme, že Samsung musí mať niečo v rukáve, keďže Note 5 a hodinky S2 Gear sú už vonku. 

HTC Vive

IFA 2015 by malo byť miesto, kde si budú mocť ľudia vyskúšať finálnu produkčnú verziu týchto virtual reality okuliarov. Na pulty obchodov sa dostanú koncom tohto roka. Určite sa je načo tešiť!

Ďalšie produkty:

Moto 360 2

Sony smartwatch 4

G Watch Urbane LTE 2

Android TV od Philips, Sony a ďalších…

Androidpit

Pridať nový komentár
TOPlist