Chceš rozprávkový job? Skús rozlúsknuť aspoň jeden z 3 tvrdých orieškov

Vieš vyriešiť jednu z troch odborných hádaniek? Otestuj svoje vedomosti a zisti, či sa hodíš na niektorú z aktuálne otvorených pozícií u jedného z lídrov slovenského internetu. Zoznam.sk hľadá špecialistov!

Tvrdý oriešok č.1: Čo sú to KPI?
Vypísaná odmena: kráľovský trón pre Webového analytika

Ak si spontánne vykríkol „Key performance indicator!“ a k tomu ti automaticky napadli slová ako miera konverzie alebo výnosy, zrejme budeš vhodným kandidátom na trón Webanalytika. Pracovná črievička tohto rozprávkového fleku ti sadne ako uliata, ak dokážeš z čísel vďaka vysokej analytickej schopnosti vyčítať reálne príležitosti, či problémy. Po zasadnutí na trón budeš vládnuť silnou mocou Google Analytics a inými analytickými nástrojmi, segmentovať používateľov webov, prísnym okom sledovať výkonnosť stránok a ich zmeny. Ak sa už vidíš na tejto pozícii, neváhaj  a pošli nám svoj životopis a motivačný list. Viac informácií o pozícii Webový analytik nájdeš na portáli Kariéra.sk.


Tvrdý oriešok č.2: Aký nástroj sa dá využiť na analýzu a plánovanie kľúčových slov?
Vypísaná odmena: kráľovský trón pre  Junior SEO špecialistu

Vravíš, že Keywords Planner v Google AdWords? Poznáš základy SEO, kamarátiš sa s Googlom, exceluješ v slovenskom jazyku slovom aj písmom, orientuješ sa vo svete internetu, webovej analytiky a online reklamy? Tak poď optimalizovať weby pre nás. Po korunovácií na Junior SEO špecialistu budeš  robiť analýzy kľúčových slov, copywritng  s ohľadom na SEO, linkbuilding, uplatňovanie SEM a SEO stratégií. Erudovaný tím špecialistov ťa zaučí do tajov tvojej agendy a poskytne ti potrebné know-how, tak neváhaj a pošli svoje CV a motivačný list. Viac informácií o pozícii Junior SEO špecialista nájdeš na portáli Kariéra.sk.


Tvrdý oriešok č.3: Ako funguje remarketing?
Vypísaná odmena: kráľovský trón pre Junior PPC špecialistu

Ak pre teba nie je žiadnou novinkou, že remarketing umožňuje zobrazovať reklamy požívateľom, ktorí v minulosti navštívili inzerentove webové stránky alebo použili inzerentovu mobilnú aplikáciu, vyzerá to, že hľadáme práve teba a tvoje schopnosti. Nepotrebuješ googliť  významy skratiek ako SEO, SEM A PPC a máš aj skúsenosti s online marketingom a nástrojmi webovej analytiky? V tom prípade pre teba bude rozprávkovo jednoduché postaviť sa pred výzvu plánovania, optimalizácie  a vyhodnocovania PPC kampaní, práce s nástrojmi ako Google Adwords, eTarget, LinkedIN a Sklik, Google Analytics a Google AdSense. Pošli nám životopis a motivačný list a staň sa naším PPC špecialistom. Viac informácií o pozícii Junior PPC špecialistu nájdeš na portáli Kariéra.sk.

Benefity pracovných pozícií:
- flexibilný pracovný čas
- možnosť profesionálneho rastu
- príjemný pracovný kolektív
- poskytnutie potrebného zaškolenia a získanie know how
- práca v tíme erudovaných špecialistov
- vstupenky na kultúrne podujatia
 

Komentáre (5)
Rabinski
zoznam.sk to este nieco take existuje ? :)) ,som o tom 2-3 roky nepocul ,bez srandy . asi starnem . Upravene : omg tato stranka je zoznam.sk to som si ani nevsimol :)) vzdy som to zadaval iba pc.sk o zozname som ani netusil .
Pjetro de
hlavne sa nehlas ani na jednu z pozicii
suxixxx
nestarnes, debilnies...
Rabinski
Asi tak :)
anonym
Ja viem že na reklamy je dobrý Adblock plus, a automatický menič IP adresy, čo som vyhral ?
Pridať nový komentár
TOPlist