IX. KOA LAN Party odštartuje už o týždeň

Tlačová správa: V sobotu, 5.9.2015 sa v Liptovskom Mikuláši už po deviaty raz zídu hráči z celého Slovenska na 24-hodinovej KOA LAN Party.

Tento krát sa LANka koná v priestoroch reštaurácie Čierny Orol na ulici 1. Mája. Približne 120 účastníkov príde zabojovať v šampionátoch hier CS: Global Offensive, League of Legends, DOTA2 a Hearthstone o pohár Šampióna LANky, pamätné ocenenia a vecné ceny. To však nie je všetko, pomedzi šampionáty sa budú hrať také klasiky ako W3, Bulánci, World at War Zombies či FlatOut, takže na akcii rozhodne počas celého jej trvania zábava chýbať nebude.



Na akciu je vyčlenené 1Gbps internetové pripojenie pre minimalizáciu latencie pri komunikácii s hernými servermi, a špeciálna elektrická prípojka pre maximálnu stabilitu v záťaži. Ako tradične, na akcii nebude chýbať ani bar s občerstvením a výčapom, hromadná objednávka pizze, tombola so skvelými výhrami, a keďže sa akcia koná v priestoroch reštaurácie, bude pre hráčov dostupný obed a večera s možnosťou výberu z troch jedál za skvelé ceny. Lístky na akciu sú v túto chvíľu už vypredané, takže nám v túto chvíľu zostáva len popriať hráčom veľa šťastia v šampionátoch, nech vyhrajú tí najlepší.


 

Facebook fan page KOA LAN Party 

Po akcii sa môžete tešiť na reportáž z akcie vrátane fotogalérie.

Generálni partneri LAN Party:

Komentáre (1)
j.fmb
tlak to mam od bytu asi 50m :D
Pridať nový komentár
TOPlist