Facebook použila v pondelok až miliarda ľudí

 
Najväčšia sociálna sieť dosiahla významný míľnik. V pondelok ju použila až 1 miliarda ľudí.

„V pondelok, 1 zo 7 ľudí na Zemi použil Facebook na spojenie sa so svojimi priateľmi a rodinou“, oznámil zakladateľ Facebooku Mark Zuckerberg prostredníctvom tejto sociálnej siete. „Keď hovoríme o našich financiách používame priemerné čísla, no toto je iné. Toto je prvýkrát kedy sme dosiali tento míľnik a to je iba začiatok prepájania celého sveta“.
 

We just passed an important milestone. For the first time ever, one billion people used Facebook in a single day.On...

Posted by Mark Zuckerberg on 27. august 2015
 
Zdá sa tak, že záujem o Facebook neklesá, skôr naopak. Sieti sa darí a pokrytie rozvojových časti Internetom napríklad pomocou iniciatívy Internet.org a jej solárnych dronov môže v jej raste ešte pomôcť. „Viac otvorený a prepojený svet je lepší svet. Prináša silnejšie vzťahy s tými ktorých milujete, silnejšiu ekonomiku s viacerými príležitosťami a silnejšiu spoločnosť, ktorá odráža všetky naše hodnoty“, dodal Zuckerberg.
 

We made this video to celebrate all you've done to help our community connect one billion people in a single day. It's an amazing milestone. I hope you enjoy.

Posted by Mark Zuckerberg on 27. august 2015
 
Naposledy Facebook zverejnil, že priemerný počet denných prihlásení za júl dosiahol hodnotu 968 miliónov užívateľov. Už to je obrovské číslo, no tento pondelok sa za 24 hodín na Facebook prihlásila miliarda ľudí. Spoločnosť neuviedla čo mohlo byť príčinou takejto vysokej aktivity.
 
Zdroj: theverge
 
Pridať nový komentár
TOPlist