„Jablčkári“, krúžkuje dátum 9.9. Apple vtedy predstaví nové iPhone smartfóny

 
Apple začal konečne rozposielať pozvánky pre svoju udalosť, na ktorej okrem iného predstaví aj nový iPhone 6S a iPhone 6S Plus. Stane sa tak už 9. septembra.

9.9. bude konečne „zaručeným“ informáciám a uniknutým obrázkom koniec a my sa dozvieme oficiálne špecifikácie a spoznáme definitívny vzhľad nových iPhone-ov. Od Apple sa očakáva, že predstaví rovno dvojicu týchto zariadení s názvom iPhone 6S a iPhone 6S Plus. Viacero informácii už presiaklo na verejnosť, nič však nebolo oficiálne potvrdené. Najistejšie asi je, že oba modely budú mať technológiu Force Touch v displeji, ktorá rozpozná silu prítlaku prsta.
 
 
Okrem toho sa očakáva nárast kapacity RAM na 2GB a vylepšenie v oblasti fotoaparátu, ktorý dostane 12Mpx rozlíšenie. Okrem iPhone-ov je v hre predstavenie nového iPad-u, či vylepšená služba Apple TV. Okrem hardvéru by sme sa mali dočkať aj nového iOS 9, OS X El Capitan a WatchOS 2 systému.
 
Apple očividne plánuje veľkú šou nakoľko tento rok sa akcia bude konať v Bill Graham Civic Auditorium s San Franciscu, ktoré poskytne až 7000 pre divákov. Pripravte sa tak na to, že 9.9. budú všetky oči na Apple.
 
Zdroj: theverge
 
Pridať nový komentár
TOPlist