nVidia sťahuje Shield. Sú nebezpečné! Postihnuté sú takmer všetky tablety

nVidia varuje, že jej tablety Shield sú nebezpečné. Dotknuté by mali byť takmer všetky tablety. Jediná revízia batérie, ktorá by nemala byť zasiahnutá, má označenie B01.

nVidia ohlasuje globálne sťahovanie hracích tabletov Shield, ktoré obsahujú vážny problém s batériou. Používanie takéhoto tabletu môže viesť k požiaru. nVidia Shield má 8“ IPS FULL HD displej, zariadenie poháňa Tegra K. Zariadenie je optimalizované, predovšetkým na hranie hier. Shield umožňuje napríklad streamovanie hier z počítača či notebooku. Batérie dotknutých zariadení by mali mať označenie Y01. Revíziu zistíte v nastaveniach -> o tablete -> stav -> batéria.

Na tejto stránke nájdete návod (zároveň aj formulár), ako objednať náhradný tablet. nVidia ďalej vyzýva, aby ste do výmeny tablet radšej nepoužívali. Následne by vám malo byť dodané nové zariadenie. Potom, čo zapnete nové zariadenie, staré bude automaticky zablokované.

Zdroj: bit-tech, nVidia

Komentáre (1)
Dr.80
LOL :D esteze som si vybral ipad mini retina :D ale velmi som nad tymto rozmyslal vdaka tym exkluzivitam co nato su :) ale rozmyslal som aj nad tym ze shield ma bateriu co neznasa zrovna dobre vysoke tepla.
Pridať nový komentár
TOPlist