Mafia 3 potvrdená, trailer už 5. augusta

 
Tvorcovia hry oficiálne prostredníctvom domovských stránok a Facebook stránky potvrdili, že na pokračovaní obľúbenej hry Mafia sa pracuje.

Fanúšikovia hernej série Mafia, ktorá sa do pamätí hráčov vryla pekným otvoreným svetom, pútavým príbehom a českým dabingom môžu otvárať šampanské. Tretí diel tejto mafiánskej hry bol totiž dnes oficiálne potvrdený.
 
 
Tvorcovia sú však na informácie zatiaľ veľmi skúpi. Hru bude mať na svedomí mladé americké štúdio Hangar 13, ruku dielu však zrejme priloží aj české štúdio 2K Czech o čom svedčia loga oboch spoločností na webe. Zatiaľ nie je známe nič o príbehu, postavách či doby, do ktorej bude hra vsadená. Zverejnený obrázok však v pozadí ukazuje autá, ktoré vyzerajú modernejšie ako z predošlých 2 dielov Mafie. Hra by sa tak mohla odohrávať v 60-tych až 70-tych rokoch minulého storočia.
 
Na viac detailov si budeme musieť počkať do 5. augusta. Presne o 14:00 nášho času by totiž mal byť zverejnený prvý trailer z hry Mafia 3.
 
Komentáre (6)
Ján Kisty
skvele :)
Ronie
Mafia 1 bola hra s legendarnym pribehom a skvelou hratelnostou.. bohuzial Mafia 2 bola pre mna uz len obycajna tuctovka.. proste to uz nemalo tu spravnu iskru... a bojim sa ze Mafia 3 bude na tom podobne ak nie este horsie
m2fizy
Dovod je jednoduchy ... a kedze poznam zakulisie ... mozem uviest preco to tak bolo ... 1) Mafia (TCoLH) bola vytvorena nezavislym studiom : Illusion softworks ... takze na to "dlhe prsty" produkcie nemali dosah ... preto tvorcovia urobili MAFIU tak ako sami xceli a za tak dlho ako sami povazovali za vhodne. 2) MAFIA 2 uz bolo "pod zastitou" velkeho producenta (2K) a ty "chceli nieco podobne" (ak nie lepsie a samozrejme ziskovejsie) ako bola povodna MAFIA ... a samozrejme sa setrilo, kde sa len dalo = menej casu a kvality na finalny produkt ... + taktiez tlak vydavatela len aby sa to cim skor vydalo ... + vykradnutie celej hry ... a tvorba "lacnych" DLC. PS: z povodneho teamu (cz Illusion softworks ... ostalo par privrzencov (asi 30-40% mozno menej cisla naozaj neovladam ... ale urcite sa to da dohladat) + ostatny boli nahradeny amikmi). 3) MAFIA 3 je vo vyvoji uz velmi dlho ... a dokonca "uz bola aj resetovana vyroba" ... povodna hra bola zrusena, koli dlhemu vyvoju ... nasledoval spominany reser a team bol uplne cely (nie povodny) presunuty do USA koli lepsiemu dohladu "produkcie" ... povodny team MAFIE je tak mozno 5% ostatok nahradeny amikmi. 4) povodny team MAFIE ... zaklada novu spolocnost = Warhorse studios a pracuje na uplne novej "MAFII" s nazvom "Kingdom Come Deliverance" co samozrejme nieje MAFIA. Tot preco MAFIA 2 a 3 nebudu nikdy take uspesne, pretoze sa jedna o "recyklaty" a "rychlokvasky" len pre zisk produkcie (2K) ... po vzore COD PS: pochybujem ze sa stane aspon z 10% taka uspesna a dobra ako povodna tvorba povodnych tvorcov.
mano8
no takze "urcite bude aj dabing" ...
Bender Rodriquez
Je jasne že ako 1 to nebude ale aj tak sa tesim. Len stále dufam že tam bude aj dabing
Matúš5
Prečo mám taký pocit že s postavami to bude ako v GTA 5??
Pridať nový komentár
TOPlist