Chcete hrať Solitaire aj vo Windows 10 ? Mali by ste platiť

Budeme za Solitaire vo Windows 10 platiť? Podľa všetkého áno, ale s jedným „ale“.

Windows 10 prichádza na trh s Microsoft Solitaire Collection, ktorá obsahuje viacero variácií populárnej kartovej hry. Lenže aj s jedným „ale“... Kolekcia obsahuje reklamy. Ak sa ich chcete zbaviť, musíte zaplatiť mesačný poplatok $1,49 mesačne alebo $9,99 za celý rok. Cena v eurách bude analogická.

V nastaveniach je možnosť „upgradu na Premium verziu“. Okno oznamuje, že po zakúpení hráč získa väčšie množstvo mincí za plnenie denných výziev či boost skóre v hrách TriPeaks a Pyramid. Odstránenie reklám samozrejme nechýba.

Solitaire si teda zahráme aj bez zaplatenia, otázne, ako otravné budú reklamy. PCWorld poukazuje na to, že Microsoft plánoval spoplatniť už vo Windows 8. Herná kolekcia ale nakoniec skončila iba vo Windows Store a je dostupná zadarmo.

Microsoft si podkopáva nohy a je tu ďalší dôvod prečo nerobiť inováciu na Windows 10.

Zdroj: PCW, BI

Image Credit: Mark Hachman

Komentáre (14)
Bird
spoplatnená primitívna hra je úplne dôvod prečo neprejsť na Windows 10 ? :). Mohli ju aj celkom zrušiť, možno by aj kancelárske krysy začali pracovať namiesto hrania sa ;)
Ján Kisty
:D
m2fizy
si zabil !
like
Mam taky pocit, ze sa tu objavuju cim dalej tym viac clanky, ktore radia co ma uzivatel robit alebo subjektivne nazory redaktora co je dobre a co nie... Portal by mal byt nezavisly a maximalne objektivny, nie?
m2fizy
Total suhlas ... a este ked ako ja minule poukaze niekto na to ze sa jedna o "PR" clanok ... tak ho pomaly idu ukamenovat.
AmOK
Jeden o koze, druhy o voze.. :D
like
Spametaj sa... Chodim tu uz viac ako 5 rokov skoro kazdy den a viem si porovnat kvalitu pred a po.
AmOK
@like ja hovorim o vas dvoch. Ty pises o subjektivnych nazoroch redaktora a m2fizy o PR. Obaja mate pravdu (ca sa tyka upadku webu) a ja sa pripajam, ale v tomto konkretnom clanku jedno vylucuje druhe, lebo PR M$ a nazor redaktora nie je totozny! (vid. posledna veta redaktora v clanku). Pochopil? :)
like
Ako sa do hory vola, tak sa z nej aj oziva... Pochopil?:)
m2fizy
Vsetci to chapeme ... ale ide skor o to ze seriozny web aspon uvedie "alternativu" pripadne riesenie problemu ... alebo sa o to aspon pokusi. Ide o to ze uz dlhsiu dobu pozorujem to ako autory ... akokeby prezentovali nieco ako "dogmu" (cest vynimkam ... napr. s tymi info o vesmire, space startoch atd ... to su clanky na urovni kvalitneho vedeckeho/odborneho webu + broslowe testy audia a podobne kvalitne vytvorene clanky ... a nie clanky o tom ze RasPi dostalo officialnu skrinku za 7€ bez toho aby autor uviedol ze vsade na webe su uz alternativy pol roka ak nie viac za cenu 1$ ... to samozrejme uvadzam ako priklad). Taktiez sa mi pomaly ale isto zda ze "klesa" kvalita webu ako takeho (zeby po vzore extrahardware.cz ???) ... a este nieco ... ked tu clovek otvorene povie svoj nazor ... hned ho "zastancovia" krytizuju bez toho aby nad jeho slovami co i len na sekundu porozmyslali. Nedajboze ked uvedie pravdu (ako som nedavno urobil na nemenovanom (vyssie spomenutom) webe) ... s tym ze GB dosky su MEGA shit ... a 4/5 co som do firmy kupil prisli s vadou (nie tou istou ale mierne podobnymi ... a ano vsetky boli rovnake ... ak je potreba dohladam oznacenie) ... a ide o to ze na danom webe vsetci duchabojne zastavali tuto "fusersku" firmu ... a nadavali mi do klamarov a podobne ... pritom ja som s tymi doskami mal realny skusenost a "oponenti" nie ... ... takze sa pytam ... KDE JE OBJEKTIVITA ? PS: nechcem "disovat" GB ako taky ... len jeho diviziu "lacnych" MB ... sam som vlastnikom 4x GB GPU a slapu ako hodinky ... ale dosku od nich by som si do PC (mnou postavene) uz v zivote neosadil ... Stare/nove zlate MSI (vzdy som preferoval MSI resp. ASUS (asrock) a nikdy s nimi neboli podobne problemy).
Vysoky Japonec
Dal som Mint. W10 už nie.
Dodinko
Ked tam bude takto spoplatnene vsetko to ho mozu rovno davat zadara. A este aj cumet na sproste reklamy pre ktore som prestal pozerat tv. Podla mna sa o rok vrati hodne ludi k win7.
ružena cunova
ak sa bude za hry platiť,tak ani náhodou,už to ma irituje,že sa mi WINDOWS10 sám nasačkoval a teraz každých 15 minút misím HP reštartovať,ak chcem sa dostať na Google,stále sa mi zobrazuje TATO STRANKA SA NEDA ZOBRAZIT,tak čo som s WINDOWS-om 10 získala,? ,?
Vlasta
neviem prečo zrušili tie hry vo windows10,to boli veľmi dobré na rozdiel od tých na internete, som veľmi sklamaná s toho rada som ich hrávala a bol to pre mňa aj taký oddych a uvoľnenie
Pridať nový komentár
TOPlist