Unikli prvé fotky smartfónu Samsung Galaxy S6 Mini

 
Menší model smartfónu Galaxy S6 môže byť už čoskoro realitou. Na Internete sa objavili prvé fotky.

Keď Samsung uviedol smartfóny Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge príliš nespomínal verzie Active či Mini. Onedlho však bol model Galaxy S6 Active potvrdený a dnes je už na trhu. Podobný osud možno čaká aj smartfón Galaxy S6 Mini a spoločnosť ho možno uvedie už budúci mesiac.
 
 
Istý užívateľ totiž zverejnil fotky prístroja, ktorý by mal predstavovať práve smartfón Galaxy S6 Mini. Fotky vyzerajú celkom dôveryhodne napriek tomu, že prístroj je odfotený v tme. Portál phonearena si však nemyslí, že ide o falzifikát nakoľko fotky poslal dôveryhodný užívateľ. Podľa všetkého by sme sa tak mali pozerať na hotový Galaxy S6 Mini, ktorý kopíruje vzhľad väčšieho súrodenca.
 
    
 
O špecifikáciách sa vie iba veľmi málo. Úlomky informácii naznačujú, že by smartfón  mohol niesť SoC Snapdragon 808, 2GB RAM, 4,6“ alebo 4,7“ obrazovku s rozlíšením 720p a 15Mpx fotoaparát. Tieto špecifikácie však treba brať s veľkou rezervou a ostatné parametre známe nie sú. Podľa fotiek však vyzerá, že smartfón je už hotový a tak by uvedenie nemuselo na seba nechať dlho čakať. Špekuluje sa o 13. auguste kedy by mali byť predstavené aj zariadenia Galaxy S6 Edge+ a Galaxy Note 5.
 
 
Zdroj: phonearena
 
 
Pridať nový komentár
TOPlist