OnePlus 2 bude stáť pod 450 dolárov

OnePlus dnes oficiálne oznámil, že pripravovaný OnePlus 2 bude stáť menej než 450 dolárov.

Informácia bola zverejnená na Twitteri spoločnosti. Na druhej strane sa očakávala cena okolo 322 dolárov, to znamená, že bude ďaleko vyššia. Pôvodný 16GB model vstupoval na trh za $299. V súčasnosti stojí 249€, model s väčšou 64GB pamäťou zase 299€.

Aký je dôvod vysokej ceny môžeme iba hádať, vr-zone predpokladá snahu o maximalizácia zisku. V minulosti vybehli informácie, že OnePlus One dosahoval minimálnu maržu. OnePlus 2 bude ohlásený 27. júla, kedy by mal začať aj predaj. Očakáva sa, že príde s 5,5“ FULL HD displejom, Snapdragonom 810. Pamäť RAM bude na úrovni 3 alebo 4GB. Telefón by mal prísť v troch verziách – 16, 64 a 128GB. Nebude chýbať 13Mpx predná kamera a snímač odtlačkov prstov.

Zdroj: Twitter

Komentáre (13)
maladaptiv
A opäť bude chýbať LTE 800Mhz.
Toman
Sak Lte na One unas funguje.... Mam ho....
r2d2
aby ste sa s tym LTE nepokakali povedzte mi 3 veci naco vam je? na prezeranie facebooku na rychlejsi upload fotiek a videi na facebook a naco som este zabudol? jaaaj ano na twiter,tumblr a milion dalsich nepotrebnych pichtovin
adam102
Aj ked ta tu mozno niekto za tento nazor zdrbe, tak ja musim suhlasit. Pre moje pouzitie mi bohato staci 3G, ale tie FUP a ceny su vysmech...ze 100MB za 3€. To by som pri 4G rychlosti vycerpal za 20 sekund. Keby mal SWAN aj 3G siet tak by som nevahal ani minutu.
maladaptiv
LTE má okrem vyšších rýchlostí aj nižšiu latenciu. A tá je dôležitá pre aplikácie ako je VoIP, alebo teraz VoLTE. Pri dostatočnom pokrytí LTE v SR tak môžeš využívať len čisto dáta a používať VoIP operátora za oveľa nižšie sumy ako je klasické telefonovanie. Pre to má pre mňa LTE zmysel. Rýchlosť je len sekundárny bonus.
passco
Na nič jedine keby uploaduješ alebo sťahuješ filmy.. ale to asi do mobilu nikto nedáva
kinedryl
mam jednotku. s CM je to vyborna rychla masinka, takze na dvojku nebudem mat zatial dovod prechadzat.
like
A toto je co? Dat taku horibilnu sumu za nejaky neznackovy smejd z vychodu? Chapem ked si Apple vypyta 700 Eur za ich iPhone, ale tam clovek vie, co ma ocakavat, ale toto? Nielen, ze kopiruju iPhone ako sa len da, ale uz chcu kopirovat aj ceny... nonsens
unlike
rasdej sa nabuduce zamysli ked neviec o com pises pretoze nonsens je akurat tak tvoj prispevok...Kopiruju Iphone? A v com presne? Najprv pises ze iphone pyta 700 za telefon... tito pytaju za nove telefony ani nie polovicu, ale kopiruju este aj ceny? lol ok, len sa nepokakaj z tvojho iphonu za taku cenu mozem mat dva tieto, a garantujem ti ze one plus je daleko lepsi ako sucasny iphone 6s, pretoze android je daleko univerzalnejsi system ako ifruit a navyse bateria mi vydrzi 2 - 3x tolko. po pravde, mam oneplus pol roka a ani raz som ho nemusel resetovat, cize hovorit o smejde z vychodu je hodne scestne...
qckk
dufam,ze tvoj koment si myslel ako joke,lebo sa velmi dobre bavim :D :D :D ty mi chces povedat,ze iphone ma realnu hodnotu pre uzivatela 700+eur :D za to co ponuka hej ? to si asi velky vtipkar:)
coroner
veru, nonsens ten tvoj prispevok
pipo137
Tak tento riadne pobavil... :-))))))
passco
Tak ty chápeš, že Apple chce za ajfon 700 eur(aj ked realne tak 800 eur) a One plus chce 300? Ja by som skôr povedal naopak..
Pridať nový komentár
TOPlist