Windows 10 prinesie smajlíka so vztýčeným prostredníkom

 
Vo Windows 10 budete môcť vyjadriť svoj názor aj vulgárnym gestom.

Okrem významných noviniek ako prítomnosť Coratny či prehliadača Edge si Microsoft prichystal aj jednu úsmevnejšiu novinku. Je ňou sada smajlíkov, medzi ktorými nájdeme aj vztýčený prostredník, ktorý hovorí jasnou rečou.
Smajlík bude súčasťou sady Emoji a na výber bude vztýčený prostredník v šiestich farbách. Takýto smajlík pritom nie je celkom novinkou a existuje v znakovej sade Unicode 7.0 už od júna 2014. Doteraz však nemal nikto guráž na to, aby ho použil v nejakom operačnom systéme. Microsoft však nabral odvahu a svoju nechuť tak môžete vyjadriť aj obrázkom.
 
Poslať vztýčený prostredník však budete môcť iba užívateľom, ktorí tiež používajú Windows 10. Ak ho pošlete niekomu s Android, iOS či OS X systémom, smajlík bude zmazaný a nebude doručený.
 
Zdroj: pcworld
 
Komentáre (7)
Kevo
To aka rasa ma sedu farbu pleti ? :D
m2fizy
mozno undead/zombie alebo aliens (ze by sa jednalo o nepriamy dokaz o tom ze existuju extraterestrial rasy (bytosti z inych planet)).
m2fizy
pripadne este to moze byt neaka choroba :D ... napr. takato : http://www.dailymail.co.uk/news/article-2431165/Paul-Karason-Papa-Smurf-dies-Blue-man-suffers-heart-attack.html
LtK
sedi su pracovnici cementarne, to je jasne...
user1
No tak to je potom jasne pre koho je WP urceny ;) :D
Bender Rodriquez
Vyzera to ako jablko z dlhou stopkou.
holmor
teraz uz je windouz dokonaly
Pridať nový komentár
TOPlist