Vivo použije vo svojom smartfóne 32Mpx predný fotoaparát

 
Správne, predný, nie zadný. Selfie maniaci tak môžu híkať nad novou úrovňou kvality fotografií.

Vieme, že megapixely nie sú u fotoaparátov všetko na čom záleží a že menej je niekedy viac. Oproti bežným 5Mpx či 8Mpx predným fotoaparátom však pôjde o riadny skok vpred. Spoločnosť zatiaľ mnoho detailov neposkytla no predpokladá sa, že v smartfóne nebude skutočne osadený 32Mpx senzor ale bežný 5Mpx alebo 8Mpx snímač. S pomocou softvérových úprav však budú mať výsledné fotografie rozlíšenie 32Mpx. Podobný princíp použil napríklad Oppo u smartfónu Find 7, ktorý dokáže vyrábať 50Mpx snímky.
 
 
Model s 32Mpx predným fotoaparátom by mal byť Vivo X5 Pro. Okrem zaujímavého fotoaparátu ponúkne aj veľký, 6"displej,  2.5D zakrivené sklo a kovový rám po obvode. Mozgom bude 64-bitová SoC Snapdragon 615, ktorej budú robiť spoločnosť 3GB RAM. Batéria bude mať kapacitu 3500mAh a operačným systémom bude Android 5.0 Lollipop s nadstavbou Funtouch OS. Cena známa nie je, no oficiálne predstavenie by malo nastať už začiatkom mája.
 
Zdroj: phonearena
 
Komentáre (1)
snap-
čím menej mpix tým kvalitnejsi fotoaparát (pri rovnakej technologii) kedy to ludia pochopia... lebo očividne to ešte nevedia kedže marketing je založený opačne... Ja osobne by som chcel 2,5Mpix fotoaparát s kvalitným aspon 3200 ISO bez straty detailu a malým šumom... :/
Pridať nový komentár
TOPlist