Veľmi vyspelé: Android močí v mapách na Apple

 
Rivalita medzi Google a Apple je známa vec. Google sa však teraz zachoval trochu detinsky a vo svojich mapách ukryl logo Android-u, ktorý močí na logo Apple.

Oba IT giganty majú svoje slabšie a svetlejšie chvíľky. V roku 2014 napríklad označil CEO Apple-u Tim Cook počas prezentácie Android za toxickú skládku zraniteľností. Teraz bolo objavené močiace logo Androida na Apple. Stačí, ak si v Google mapách vyhľadáte okolie mesta Rawalpindi v severnom Pakistane, alebo jednoducho kliknete na odkaz. Na súradniciach N 33°30'52.5", E 73°03'33.2" sa nachádza oná skrytá správa pre Apple.
 
 
Obrázok je vidieť iba pri mapovom zobrazení. Ak prepnete na zobrazenie terénu logo zmizne. Zatiaľ nie je jasné ako sa obrázok do máp dostal a kto ho má na svedomí.
 
Aktualizácia 25.4.2015
Obrázok na daných súradniciach už nenájdete. Google ho po odhalení stiahol a ospravedlnil sa zaň. Na svedomí ho však nemá spoločnosť, ale nejaký užívateľ. Google zároveň sľúbil, že sprísni kontrolu a pravidlá tak, aby sa v budúcnosti podobná stiuácia nezopakovala.
 
Zdroj: engadget
 
Komentáre (15)
user(1)
Uz by som nikdy nechcel tu spinu zelenu.
kevo
Ja prave zvazujem, ze by som skusil Android. Pockam ale do Windows 10.
MQ
Ked android, tak Cyanogenmod, alebo inu alternativu. http://www.cyanogenmod.org/ Pozri si, ktore telefony su bezproblemovo podporovane a kupuj podla toho. Oficialny android by som uz tiez nechcel. Je coraz vlezlejsi, zvedavsi, drzejsi a dava ti coraz menej moznosti na jeho kontrolu.
Ethos
Prosím ťa čo táraš cyanogen je us nepopularny.. plny chyb.. a google android interface je shit thies.. Najlepsi je od huawei EMUI 3.0 a 3.1 Pouzivam ho bez nejakych problémov s mobilom mate 7
kevo
A co povies na tie od Lenova? Niekde som cital, ze oni maju dualny Android. Aj svoju nadstavbu a aj stock.
pacel
heh, zomrel som :D ....a ze spina zelena :D heh, chalan, porad niekomu, kto ma 60e na telefon nejaky novy Apple za tuto cenu, mamicka ti asi nepovedala, kolko dala za ten tvoj iPhoncek :D sa len uskrnam nad tymito hateovackami :D
Bender Rodriquez
Skus Windows nemusis kupovať drahy iphone
hys
hej a mat k stiahnutiu tie tri pouzitelne aplikacie ktore su na store? :-D
Bender Rodriquez
Ty asi budeš odborník z androidom vo vrecku co mobil z wp nikdy nedrzal v ruke. Ale keď ti vyhovuje myslieť si takéto hluposti tvoja vec
user(1)
Ja sa tiez uskrnam ked vidim tie androidy za "ludove" ceny a ako ludia nad nimi placu, heh. Co ma je po tvojich 60tich eurach? Snad to nebude moja vec ze viac nemas?!!
autorov_rozum
Autor clanku je riadny traged, ako si vobec mohol mysliet ze to dal google.
hys
boze keby retardktori ktori pisu clanky (pardon, preberaju ich z internetu a len prekladaju), ich prekladali aspon cele. To ze je mozne google mapy upravovat z vonku je zname uz roky. Presne takto sa tam obcas prepasuju nejake vtipne zmeny. Ale uz by sa nedalo pisat o detinkosti a vykricniky v nadpise
lu
Haha, android moze chcat na apple aj windows. Obe su odpad, ktory by som nikdy nekupil. A nevzal ani zadarmo.
pajjo
tebe sa uz asi ..... na hlavu !!!
TomKocuR
ej ale sa nám zdvihla úroveň diskusií
Pridať nový komentár
TOPlist