Nokia plánuje návrat na trh s telefónmi!

 
Chýbajú vám telefóny značky Nokia? Budúci rok to fínska spoločnosť možno zmení.

Nesúhlasili ste s akvizíciou Nokie Microsoftom? Objavuje sa vám pri pohľade na legendárnu Nokia 3310 slza v oku? Nezúfajte. Nokia údajne chystá návrat na scénu s telefónmi a už budú rok plánuje uviesť vlastný telefón.
 
S touto zaujímavou správou prišiel portál Recode, ktorému to mali prezradiť 2 anonymné zdroje. Zatiaľ nie je známe ako presne plánuje Nokia svoje zmŕtvychvstanie vykonať, no jedno je isté. Po odkúpení mobilnej divízie Microsoftom nesmie Nokia vyrábať žiadny vlastný telefón so značkou Nokia do 4. kvartála 2016. Toto obmedzenie však nezastavilo Nokiu pred uvedením tabletu N1, ktorého výrobu však má na svedomí Foxconn.
 
Takýmto spôsobom zrejme uvedie Nokia aj svoj smartfón. Výrobu ponechá na niekom inom a na prístroji bude logo Nokia. Na tomto projekte sa má podieľať aj Nokia Technologies čo je divízia, ktorá sa postarala aj o vznik Nokia N1 tabletu. Spoločnosť tiež údajne pracuje na projekte zaoberajúcom sa virtuálnou realitou, ohľadom tejto témy však nie sú žiadne detailnejšie informácie k dispozícii. 
 
zdroj: recode
 
Komentáre (1)
donni111
drzim palce
Pridať nový komentár
TOPlist