MWC 2015: Sledujte s nami uvedenie Samsung Galaxy S6

 
Už ani nie o hodinu predstaví Samsung oficiálne svetu toľko ospevovaný a najmä očakávaný Samsung Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge. Ak budú? Pozrite sa s nami.

Hoci Mobile World Congress 2015 štartuje oficiálne až zajtra, niektoré spoločnosti si pre predstavenie svojich produktov vybrali už dnešný deň. Spravil tak aj Samsung, ktorý už o 18:30 ukáže svetu nové zariadenia pričom najočakávanejšie sú nové vlajkové lode Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge.
 

Najčerstvejšie video, na ktorom sú udajne Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge. Sú na videu naozaj spomínané zariadenia? Uvidíme čoskoro

Internetom už poriadne dlhú dobu kolujú rozličné uniknuté fotografie týchto smartfónov, no tomu už o chvíľu bude koniec a uvidíme finálnu podobu smartfónov. Okrem kvalitného spracovania a kovového tela sa očakáva, že prístroje samozrejme ponesú to najlepšie z hardvérových technológií čo momentálne je dostupné v spotrebiteľskom mobilnom segmente. Ohľadom špecifikácii však teraz netreba špekulovať, sám Samsung nám ich potvrdí už o 18:30 a tak sa nezabudnite k nám vrátiť na sledovanie predstavenia.
 
Pridať nový komentár
TOPlist