Náramok od Pornhub sľubuje produkciu elektriny z masturbácie

 
Spoločnosť stojaca za rovnomenným pornografickým portálom uvažuje o uvedení svojho nositeľného zariadenia, ktoré by pri masturbácii generovalo elektrickú energiu.

Takzvané wereables zastupujú najmä inteligentné hodinky, no už čoskoro môže medzi ne pribudnúť netradičný náramok Wankband od Pornhub. Wankband sa nosí na ruke podobne ako hodinky, no na rozdiel od nich je schopný pri pohyboch hore a nadol generovať elektrickú energiu. Tu vie v sebe uskladniť a po pripojení smartfónu či iného zariadenia k náramku cez USB ich môže nabíjať.
 
 
Pornhub prezentuje Wankband ako zdroj "špinavej energie", ktorá však šetrí životné prostredie. Náramok je vhodný ako pre mužov tak aj pre ženy. Wankband je momentálne v štádiu vývoja a Pornhub zháňa beta testerov. O dátume uvedenia či cene nepadla žiadna zmienka.
 
Zdroj: pornhub
 
Komentáre (9)
Pjetro de
No myslim ze energeticka otazka ludstva je uz tymto vyriesena :)
hruska orech
už dávno som sa tak nenasmial :D .
TheTigerLady
A to na záver z toho videa: "Cumming soon! :D "
SpQx
Konečne niečo užitočné... Rozdal by som to na stredných školách napojil na spoločnú sieť a z toho deťom kupoval školské potreby :-D
Pjetro de
Este do toho napojit senzory a pristup na net a statistiky by sa posielali na centralny server. Kolko pobybov hore-bole bolo pocas jednej "akcie" urobenych, kolko trvala cela "akcia", aka bola frekvencia pohybov hore-dole (asi 2-3 Hz), ci su jednotlive akcie aj prerusovane, ako casto sa konaju "akcie", kedy sa konaju "akcie" vzhladom na den/tyzden ... atd atd... Hned by sexuologia zaznamenala taky pokrok, jak astronomia v celom 20. storoci :)))
SpQx
Nepredpokladám, že existuje dostatok servrov na spracovanie dát... výpočtová kapacita ľudstva ešte pár rokov bohužiaľ niečo takéto nezvládne :-( :-D
Pjetro de
To mas pravdu, bolo by treba riadne vykonne centum. Kazdy rok pribudne na planete cca 80 milionov ludi, avsak takym sposobom, ze cca 150 milionov sa narodi a 70 milionov umre. Avsak tych 150 milionov su len ejakulacie ktorych vysledkom je dalsi clovek. Tie, ktorych vysledkom nie je dalsi clovek je cca (odhadujem) 3000-nasobne viacej. Takze takmer pol biliona (500 miliard) ejakulacii rocne. To mame cca 15tisic kazdu sekundu. Na to by bolo treba riadne zelezo :)
pajjo
Este treba vyriesit zakladnu otazku : ci sa bude dat prebytok odpredat do rozvodnej siete ??
bhawk
1.4. je az o mesiac, nie? :-D
Pridať nový komentár
TOPlist