Na Slovensku odštartovala celonárodná súťaž BLOGER ROKA 2014®

Bratislava, 2. marec 2015 – Slovensko bude mať po prvý krát možnosť spoznať najlepších blogerov v krajine v kategórii Informačné technológie & inovácie! Slovenskí blogeri a blogerky môžu už od 1. marca 2015 nominovať svoj blog alebo blogy svojich známych do celonárodnej súťaže BLOGER ROKA 2014®. 

Súťažiť sa bude o titul BLOGER ROKA 2014® v ôsmich kategóriách. Organizátorom súťaže je PR agentúra MEDIA IN.

Kategória „Informačné technológie & inovácie“ - zapoj sa aj ty a vyhraj titul najlepší bloger Slovenska

Neviete si predstaviť svoj život bez technologických inovácií a technológií? Vašej pozornosti neunikne žiadna novinka, či trend na poli mobilných aplikácií? Je váš život plný najnovších vychytávok, bez ktorých si neviete predstaviť svoj prístup k infomáciám? Ktoré projekty sú „in“ a o ktorých sa oplatí dozvedieť viac? Vstúpte do sveta inovácií a moderných trendov a dajte svoj „like“ blogu, ktorý vás najviac oslovil!

„Po prvý krát na Slovensku budeme mať možnosť spoznať najlepších mienkotvorných blogerov a prezentovať široké spektrum ich príspevkov v kategóriách: Informačné technológie & inovácie, Cestovanie, Gastronómia, Ekonomika, spoločnosť & biznis, Krása & zdravý životný štýl, Móda, Život, umenie & kultúra a špeciálna kategória pod názvom Najlepší blogerský príspevok 2014. Našim cieľom je stať sa referenciou a vďaka silnej blogerskej komunite môcť udávať na Slovensku trendy v oblasti komunikácie,“ uviedla Zuzana Lacová z PR agentúry MEDIA IN, organizátor súťaže BLOGER ROKA 2014.

Mechanika súťaže BLOGER ROKA 2014

Verejné hlasovanie nominovaných blogov a príspevkov prebieha od 1. marca do 10. apríla 2015 prostredníctvom stránky www.blogerroka.sk. Hlasovať za nominované blogy bude možné prostredníctvom Facebook-u. Do finále súťaže bude zaradených maximálne 40 blogov, tj. 5 blogov z každej súťažnej kategórie, ktoré získajú najvyšší počet získaných hlasov od širokej verejnosti. Finále bude prebiehať od 20. apríla do 10. mája 2015. Počas tohto obdobia bude odborná porota hodnotiť blogy a určí víťaza jednotlivých súťažných kategórií. Slávnostné odovzdávanie cien sa uskutoční dňa 14. mája 2015 v štýlovom boutique hoteli ARCADIA Bratislava***** situovaný priamo v srdci historickej Bratislavy.

Zdroj: Tlačová správa

Komentáre (1)
MQ
" Organizátorom súťaže je PR agentúra MEDIA IN." Ved ako inak? Nepodstatny hnoj treba tlacit ludom do hlav z pozicie silneho medialneho hraca. . "Informačné technológie & inovácie, Cestovanie, Gastronómia, Ekonomika, spoločnosť & biznis, Krása & zdravý životný štýl, Móda, Život, umenie & kultúra..." To je vsetko pekne. A kde je politika? Pretoze v nej sa deju najvacsie svinstva, za ktore platime vsetci a nie malo. Politika sa opat stava spolocenskym tabu? Dalsi krok, ako nas zasypat pozlatkom a drzat nas co najdalej od skaredej reality za oponou? Ale ked vidim tych reklamnych partnerov, ani sa nedivim. . "Hlasovať za nominované blogy bude možné prostredníctvom Facebook-u." Odkial beru organizatori istotu, ze podstatna vacsina citatelov na ucet na FB? Je to dobre jedine na kontrolu hlasujucich, ale s realnymi citatelmi to ma malo spolocne. Pridat k tomu aspon hlasovanie cez mail, z jednej IP, by bolo znamkou objektivnosti. . Nominujem tieto, nech to tu trochu ozije. ;-) . www.svetkolemnas.info www.zvedavec.org www.ac24.cz www.rodinajezaklad.sk www.stopautogenocide.sk www.osud.cz http://czech.ruvr.ru/ www.zemavek.sk http://panobcan.sk/ www.czechfreepress.cz http://vaseforum.sk/blog/ www.slobodnyvysielac.sk www.hlavnespravy.sk www.badatel.sk, www.badatel.net www.protiprudu.org www.beo.sk http://obcianskytribunal.sk/blog/ www.sho.sk www.voxvictims.com/ http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/ www.magnificat.sk www.freepub.cz http://vkpatriarhat.org.ua/cz/ www.spolocnostsbm.com http://svobodnenoviny.eu http://www.auria.sk/blog/ http://afinabul.blog.cz/ www.dolezite.sk www.inespravy.sk www.nadhlad.com www.ze-sveta.cz http://nwoo.org http://orgo-net.blogspot.sk www.cez-okno.net www.vlastnihlavou.cz www.neskutocne.sk www.bezpolitickekorektnosti.cz www.eiaktivity.sk www.nazorobcana.sk www.alternews.cz http://pravdive.eu/index.php www.aeronet.cz www.slovenskeslovo.sk
Pridať nový komentár
TOPlist