Outlook pre iOS a Android dostupný

Dnešným dňom Microsoft ohlásil vydanie Outlook pre iOS a taktiež preview pre Android. V prípade, že vlastníte iPhone, iPad či iné Androidové zariadenie mali by ste zbystriť pozornosť. 

Nová aplikácia Outlooku oddeľuje mail na dve záložky – „Focused a ostatné”. Dôležité maily sú radené do zložky „Focus”. Ak presúvate maily medzi bežnou zložkou a „Focused” Outlook sa to naučí a zmení svoju prioritu podľa používania. 

Microsoft už pred týždňom naznačil, že Outlook po novom podporuje swipe gestá, čo sa aj potvrdilo. Jednoduchým potiahnutím tak Outlook dostal archiváciu, mazanie, značkovanie či presun. Nezabudlo sa ani na funkciu plánovania. Okrem toho nový Outlook dostal aj prediktívne vyhľadávanie v emailoch.

Oficiálne je podpora zaistená pre množstvo domén, nezabudlo sa na Office 365, Outlook, Exchange, iCloud, Gmail či Yahoo! Mail.

Podľa slov Microsoftu, väčšina emailových klientov úplne ignoruje kalendár, alebo jeho integrácia je minimálna. V Outlooku sú kalendáre dostupné, pričom sú prepojené priamo s emailmi. Ďalej je pridaná funkcia „Quick RSVP”, čo predstavuje akúsi možnosť odpovedať na stretnutie (Akceptovať, Odmietnuť a Nezávezný záujem). Vyzdvihujeme predovšetkým prácu s kalendárom, ktorá je na vysokej úrovni. Odporúčame pozrieť na vyššie priložené obrázky. 

Outlooku nechýbajú ani prílohy, pričom prílohy je možné prikladať aj z Cloudu – Dropbox či OneDrive nechýbajú. Zaujímavosťou je, že prijaté prílohy je možné zase nahrať priamo na Cloud. 

Dodávame, že aplikácia vyžaduje iOS 8.0, tak ako Android 4.0 a vyšší. 

 

 

Zdroj: blogMS

Komentáre (2)
Broslowski
Asi stačí dodať len že - konečne
neni potrebne
len mi nedava zmysel že to neurobili aj pre WP...
Pridať nový komentár
TOPlist